Zatvori
GROOMING STAR - SALON ZA ŠIŠANJE PASA Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

GROOMING STAR - SALON ZA ŠIŠANJE PASA

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 24, 31, E9
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Izlazak na teren

U našim salonima dočekaće Vas ljubazno osoblje dugogodišnjih kinologa i kinofila, koje će sa puno strpljenja, ljubavi i stručnosti prihvatiti Vašeg ljubimca i napraviti neverovatnu transformaciju, u skladu sa Vašom željom i zahtevom.

Vaš pas, mačka, zec ili bilo koji drugi ljubimac, biće kompletno sređen - okupan, ošišan, otrimovan, raščvoran, ofarban veselim, prirodnim bojama ili bilo šta što poželite, a po Vašoj meri i ukusu!

Kozmetika najvišeg standarda (uvozna i domaća), alat sterilisan i kvalitetan, naše znanje i iskustvo u oblasti gruminga i kinologije, osiguraće Vašem ljubimcu bezbedan i stručan tretman.

Podjednakom predanošću radimo izložbene i sportske frizure, u mekoj ili oštroj dlaci, pružamo kinološku stručnu podršku, u smislu pripreme i psa i vlasnika za oceniti psa ili izvesti na izložbu, ili vam mi možemo izvesti psa na izložbu, ukoliko želite!

Nikada nećemo sedirati ili udariti Vašeg ljubimca, ne zbog Vas, već zbog nas, našeg stava i visoke etike prema svim životinjama koje prođu kroz naš salon! Udobna bašta restorana, pored salona Grooming Star, omogućava da, indirektno, svo vreme gledate svog psa dok je na stolu, ili da prisustvujete direktno, izbliza, udobno sedeći na metar udaljenosti od stola.

Na Vama je da izaberete, dođete i uverite se u kvalitet rada koji Grooming Star saloni pružaju našim i Vašim četvoronožnim prijateljima!

Dajemo sve od sebe u službi lepote i zdravlja naših najvernijih prijatelja, pasa i mačaka! Poseban popust imamo za pse usvojene iz azila ili spašene sa ulice, kao i za pse čiji su vlasnici osobe sa posebnim potrebama. Dođite, pozovite, pogledajte kako radimo sa psima, naši izlozi, na obe lokacije, su potpuno transparentni, a vrata širom otvorena, sa velikom dobrodošlicom!

Grooming Star salon za šišanje i negu pasa i mačaka - najbolji prijatelj Vašeg najboljeg prijatelja!

Sada na dve lokacije, u srcu Beograda!

Duže od decenije sa Vama - jer... oni i Vi to zaslužujete!!!

Posetite naše Instagram stranice:

 groomingstarsalon_edukacija
 groomingstar.skola