Zatvori
TEPIH SERVIS EKOSERVIS Tepih servisi Beograd translate.Član 5 godina

TEPIH SERVIS EKOSERVIS

Tepih servisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 56, 59, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Dostava Parking Izlazak na teren

Tepih servis Ekoservis se bavi profesionalnim, dubinskim pranjem svih vrsta mekih podnih obloga /tepisi, itisoni/, pranjem nameštaja, brušenjem, zaštitom i poliranjem tvrdih podnih površina /mermer, granit, teraco/...

Usluge:

• Pranje tepiha i itisona (svih vrsta) - Pranje tepiha obavljamo u našem prostoru ili kod vas kući. Većinu tepiha odvozimo u servis gde ih možemo temeljno oprati i po potrebi ponoviti pranje /kod jako zaprljanih tepiha i fleka/. Preparati koje koristimo su od najkvalitetnijih nemačkih proizvodjača. Pre pranja, vršimo trešenje i četkanje tepiha, a zatim i dubinsko usisavanje, kako bi se izvukla sva prašina. Čišćenje se obavlja američkim mašinama Advanced, Carpetron, Aquaclean, Tempest. Posedujemo mašine koje služe posebno za pranje vunenih tepiha /cilindrična četka i nema mršenja dlake /. Peremo sve vrste tepiha /svilene, vunene, "šegi".../. U zavisnosti od naše procene, obavljamo suvo, polusuvo ili pranje vodom. Takođe, koristimo sredstva za uklanjanje fleka i žvaka, koji eliminišu većinu istih. Obavljamo i uslugu beljenja resa. Tepihe sušimo u komori, a pre vraćanja, pakujemo ih u zaštitnu foliju. Tepisi su kroz 2-5 dana čisti i suvi u vašem domu.
• Brušenje i poliranje mermera, granita, teraca i keramičkih podova - Vršimo pranje tvrdih podnih obloga, mermera, granita, teraca i keramičkih podova, sa zaštitom akrilnim voskovima i poliranjem. Brušenje i poliranje mermera, granita i teraca radimo dijamantskim alatima različite granulacije do sjaja ogledala. Cena se odredjuje nakon uvida u stanje poda.
• Pranje tapaciranog nameštaja - Čistimo sve vrste tapaciranog nameštaja, stolica, dušeka... Pranje obavljamo na način da prvo sve šamponiramo, a zatim postupkom ekstrakcije izvlačimo svu nečistoću i grinje iz vašeg nameštaja. Sva čišćenja radimo sa sredstvima proizvođača Kärcher i Werner-Mertz.
• Pranje unutrašnjosti automobila - Unutrašnjost vašeg automobila čistimo vrhunskim šamponom predvidjenim za teža zaprljanja. Automobil nakon čišćenja poprima ugodan miris. Posebnim sredstvima čistimo armaturu i plastiku na kojima se nakuplja najviše nikotina i prljavštine.
• Održavanje poslovnog prostora - Radimo uslugu održavanja svih vrsta podova u vašem poslovnom prostoru /periodično i stalno/, generalna čišćenja posle gradjevinskih radova /krečenje, zidanje i ostalo/.
• Servisiranje mašina za pranje tepiha i podova - Vršimo uslugu popravke i servisiranja mašina za pranje tepiha /četkare i ekstrakcije/ i mašina za pranje podova /električne i baterijske/.

Besplatan prevoz, stalne akcije i popusti!