Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MANUFRAKTURA (EX MODNI SALON JASMINA)

MANUFRAKTURA (EX MODNI SALON JASMINA)

Venčanice Beograd

Korisne informacije


Modni salon Manufraktura ima dosta godina iskustva, koje datiraju iz 1982. godine. Salon je osnovan prvo u Užicu pod nazivom „Modni Salon Jasmina“, koji je vodila Radmila Smiljanić sa ćerkom Jasminom.

Jasmina, sada glavni krojač i modni dizajner, se školovala u Parizu u stručnoj visokoj školi za krojača: „Academi Internasional de coupe d'Paris“. 1992. godine smo se preselili u Beograd, gde smo 14 godina imali salon u Sava Centru i malu krojačku radnju u Maksima Gorkog 18, koja je i dalje na istom mestu.

Vremenom, lokal se proširio, kao i usluge našeg rada. Kroz istoriju rada imali smo priliku da gostujemo na TVu (RTS, Studio B, emisija „Ljubav i Moda“) i održimo mnoge revije u Kristalnoj Sali u Hajatu i drugim mestima. 2014. godine formiramo se pod sadašnjim nazivom „Manufraktura“. Firmu otvara Katarina Zlatić, ćerka Jasmine Zlatić, koja je najpre zadužena za oslikavanje tekstila.

Usluge za dame koje možete dobiti su:

-Šivenje ženiskih haljina po meri ( vršimo izradu maturskih, novogodišnjih, rođendanskih, koktel i ostalih svečanih haljina po vašoj meri)
-Izrada unikatnih modela
-Šivenje sakoa po meri
-Šivenje pantalona po meri
-Šivenje venčanica po meri

Od samog početka rada Manufraktura se dodatno specijalizovala za izradu venčanica. Tu smo da vam pomognemo da ostvarite svoje snove i što više ulepšamo Vaš poseban dan.

Usluge za gospodu koje možete dobiti su:

Za svu uglađenu gospodu nudimo odela po meri. Krojimo vaše ideje i realizujemo idealnu kombinaciju sakoa i pantalona, koji će da Vam stoje baš onako kako ste zamislili.

-Vršimo prepravke od našeg ili od donetog materijala

-Obrađujemo sve vrste tekstila

Pored toga u šijemo sve vezano i za kućnu galanteriju:

-Šivenje zavese
-Šivenje draperije
-Šivenje jastučića
-Šivenje navlake za stolice
-Šivenje prekrivača

Bavimo se i Izrdom ručnih šablona: za dizajnere i sve zainteresovane koji žele da budu drugačiji od ostalih.Radimo i ručno oslikavanje: svile, kao i tamnog i svetlog tekstila po želji. Naš cilj je da olakšamo izradu i obezbedimo dobar krajnji izgled.

Kontakt informacije:

adr: Maksima Gorkog 18
tel1: 011/ 344 35 15
tel2:  011/344 51 87
mob: 060/467 99 39
email: msjasmina@gmail.com
sajt: www.manufraktura.rs

Modni studio Manufraktura (ex salon Jasmina), Vračar, Beograd.

Foto

MANUFRAKTURA (EX MODNI SALON JASMINA) Venčanice Beograd