Zatvori
TOPIZ DOO - PROIZVODNJA IZMENJIVAČA TOPLOTE Ventilacija Beograd translate.Član 20 godina

TOPIZ DOO - PROIZVODNJA IZMENJIVAČA TOPLOTE

Ventilacija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 95, 104, 96, 85

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Osnovna delatnost preduzeća Topiz jeste proizvodnja izmenjivača toplote, toplovodnih i parnih kalorifera, freonskih kondenzatora i isparivača za rashlade uređaje. Dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja koja datira od 1994. godine, kvalitetni i inovativni proizvodi, profesionalan odnos prema kupcima, doprineli su da steknemo poziciju uglednog poslovnog partnera na domaćem, ali i stranom tržištu.

Pored velikog broja objekata u Srbiji, naši proizvodi su našli svoje mesto u industrijskim pogonima u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Rusiji, Austriji, Nemačkoj... U našem timu trenutno se nalazi 18 vrhunskih stručnjaka i eksperata sa velikim iskustvom u oblasti industrijskog grejanja i hlađenja.

Kompanija Topiz je uspešno sprovela sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa standardom ISO 9001:2015 što potvrđuje sertifikat međunarodne institucije "UDEM BALKANS". Naša kompanija je, takođe, ponosni nosilac sertifikata "SME Excellent Serbia" u rangu malih i srednjih preduzeća, koji dodeljuju Privredna komora Srbije i bonitetna agencija COFACE.

U proizvodnom programu preduzeća Topiz Beograd nalaze se:
-Izmenjivači toplote
-Kaloriferi
-Isparivači
-Kondenzatori
-Hladnjaci solarnih sistema
-Izmenjivači za podne konvektore

Izmenjivači toplote omogućavaju visoko efikasnu razmenu toplote, bilo da je u pitanju grejanje ili hlađenje. Naši izmenjivači toplote dostupni su u različitim dimenzijama koje se izrađuju u skladu sa projektnim zahtevima i potrebama kupaca. Sa ponosom ističemo da su Topiz izmenjivači toplote ispitani i sertifikovani od strane Instituta za nuklearne nauke Vinča, laboratorije za termotehniku.

U našoj ponudi nalaze se različiti tipovi izmenjivača toplote: kanalski grejači/hladnjaci, izmenjivači za klima komore, izmenjivači za podne konvektore, izmenjivač kao hladnjak solarnog kolektora za prevenciju stagnacije solarnog sistema, grejači za sušare, industrijske vazdušne zavese i drugi.

Toplovodni kaloriferi TOP KFW sa Cu-Al razmenjivačem toplote i aksijalnim ventilatorom imaju široku primenu prilikom ventilacije, grejanja i hlađenja industrijskih hala, skladišta, farmi pilića, radionica, hangara, trgovinskih objekata i sl. Pored standarnih kalorifera TOP KFW, u proizvodnom programu se takođe nalaze modeli TOP AGRO za grejanje farmi, TOP SAT pogodan za grejanje plastenika i staklenika, kao i TOP MOBIL prenosivi kalorifer namenjen za objekte koji se nalaze u fazi izgradnje.
Osim visokog učinka, Topiz kaloriferi prepoznatljivi su po laganoj konstrukciji, niskom nivou buke prilikom rada i jednostavnom održavanju. Kao grejni medij mogu se koristiti topla voda, vrela voda, ili para, dok je grajani medij svež, opticajni ili mešavina svežeg i opticajnog vazduha. Takođe, nudimo veliki izbor prateće opreme za kalorifere koja se može nadograditi u skladu sa željama kupca: filteri, konzolni nosači, mešne sekcije, protivkišne žaluzine, regulatori broja obrtaja ventilator, termostati…

Kompaktne konstrukcije i savremenog dizajna, Topiz isparivači se najčešće koriste u freonskim sistemima, tj. u rashladnim komorama u kojima se temperatura kreće od -25°C do +5°C. Izrađeni su od bakarnih cevi prečnika 14 mm i aluminijumskih lamela, s tim što su dostupni sa različitim brojem cevi i korakom lamela. Naši isparivači su prepoznatljivi po visokom stepenu iskorišćenja i pouzdanosti u radu.


Preduzeće Topiz može se pohvaliti uspešnom saradnjom sa velikim brojem renomiranih kompanija, među kojima se posebno ističu:

-Mercedes Benz, Düsseldorf
-Calzedonia, Subotica
-Metro Cash & Carry, Beograd
-Hotel Sheraton, Novi Sad
-Ušće Shopping Center, Beograd
-Merkator, Beograd
-Carlsberg, Čelarevo
-Radio-televizija Srbije, Beograd
-Aerodrom Nikola Tesla, Beograd
-Bambi, Požarevac
-Swisslion, Takovo
-Hemofarm, Vršac
-Coopertires, Kruševac
-Vojnomedicinska akademija, Beograd
-Fashion Park Outlet, Inđija
-Zastava oružje, Kragujevac
-Frikom, Beograd
-Tigar Tyres, Pirot
-Klinički centar Srbije
-LIDL
-Mozzart kladionice
-NIS
-McDonald’s
-Delhaize Serbia
-Societe Generale
-i mnogi drugi.

 

Ključne reči:

kaloriferi, kaloriferi na toplu vodu, toplovodni kaloriferi, industrijski kaloriferi, kaloriferi na centralno grejanje, oprema za grejanje, oprema za centralno grejanje, grejanje hala, grejanje farmi, grejanje plastenika, grejanje staklenika, kaloriferi beograd, kaloriferi novi sad, kaloriferi nis, kaloriferi za hladjenje, zidni kaloriferi, kaloriferi za parno grejanje, isparivaci za hladnjace, sparivaci za rashladne sisteme, isparivaci za rashladne komore, rashladni sistemi, freonski isparivaci, kondenzatori, razmenjivaci toplote, izmenjivaci toplote, izmenjivaci toplote voda vazduh, izmenjivaci toplote freon vazduh, kanalski grejaci vazduha, kanalski toplovodni grejaci, kanalski grejaci cena

Foto