AUTO SPA KALINA

Auto perionice Beograd

Adresa: Dragana Jeftića 10, Novi Beograd
Beograd Telefon: 064/3474-313
E-mail: info@askalina.rs

4.5/ 5stars

Mi smo firma koja se bavi detaljnim održavanjem čistoće vozila. Sa poslovanjem smo počeli u junu 2016. godine sa ciljem da ovu granu auto usluga podignemo na viši nivo, a pritom se trudimo da zadržimo primerne cene za naše tržište. Izdvaja nas nekoliko stvari što su našim klientima obično najbitnije:

- nalazimo se na lako dostupnoj lokaciji, na Novom Beogradu, ulica Dragana Jeftića 10
- radimo svaki dan, 24 časa dnevno
- imamo dovoljan kapacitet da možemo da ispoštujemo sve dogovorene vremenske rokove kao i hitne slučajeve kad mora biti vaše vozilo brzo oprano
- nudimo vrhunski kvalitet svih naših usluga
- nudimo ne samo auto pranje već i hemijsko pranje, poliranje vozila i druge usluge ulepšavanja i čišćenja vozila
- za sve naše usluge koristimo najsavremeniju autokozmetiku visokog kvaliteta kao i vrhunske mašine za negu vozila
- trudimo se da i izgled samog centra gde vršimo naše usluge održavamo uredjenim i savremenim kako bi se uklapali sa nivoom naših klienata i firmi sa kojima radimo

Maksimalno ćemo se potruditi da vaše vozilo odstupa od mase vozila na srpskim putevima, a kako bi zadovoljili vaše vremenske potrebe nudimo mogućnost zakazivanja za sve usluge.

Pored rada sa fizičkim licima, Auto Spa Kalina daje posebne pogodnosti i za firme.

Posetite nas i učinite da Vaše vozilo zablista posebnim sjajem!

DUBINSKO ČIŠĆENJE
Dubinsko čišćenje vozila ima za cilj da kompletno otkloni svu prašinu i prljavštinu koja se vremenom nakupila u unutrašnjosti Vašeg automobila. U našem radu koristimo najsavremeniju hemiju koja je potpuno ekološka i nema štetnih posledica po okolinu i ljude.

POLIRANJE
Ukoliko želite da Vašem automobilu vratite nekadašnji sjaj, preporučujemo poliranje vozila kojim se postižu sjajni i odmah vidljivi rezultati. Poliranje predstavlja odličnu zaštitu od sunca i uv zraka, vode, vlage, sitnih ogrebotina i sl. Takođe, nudimo efikasnu zaštitu laka, felni, plastike i stakala na svim vrstama vozila.

Posetite nas i na Facebook-u.