Zatvori
AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Auto perionice Beograd translate.Član 10 godina

AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ

Auto perionice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 34, 44

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking Izlazak na teren

AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ

Od samostalne zanatske radnje osnovane 1961. Godine,već od 1980 godine postala je auto centar. Svojim dugogodišnjim zanatskim iskustvom o automobilima i njihovim problemima stoji Vam na raspolaganju.

Izgled našeg centra možete pogledati OVDE

SVE NA JEDNOM MESTU:

IZVODIMO RADOVE KAO ŠTO SU:

- AUTOMEHANIKA,
- ELEKTRONIKA I DIJAGNOSTIKA,
- AUTOELEKTRIKA,
- DEKARBONIZACIJA MOTORA,
- ČIŠČENJE DPF-a I KATALIZATOR FILTERA,
- TEST I ČIŠĆENJE DIZNI,
- PRIPREMA ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA,
- SERVIS I POPRAVKA AUTO KLIMA,
- BIO ČIŠĆENjE  AUTO KLIMA,
- MAŠINSKA OBRADA GLAVE MOTORA,
- POPRAVKA I ODRŽAVANJE KOČNICA,
- PROVERA I ZAMENA AMORTIZERA,
- VULKANIZERSKE USLUGE,
- CENTRIRANJE TRAPA,
- ŠLEP SLUŽBA 

Detaljnije pogledajte OVDE

SERVIS I POPRAVKA VOZILA KAO ŠTO SU:

Fiat, Alfa Romeo, Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Peugeot, Citroen, Renault, Mercedes ,BMV, Opel, Ford, Volvo, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Kia, Suzuki, Hyundai, Daewoo itd.

Dajemo posebne povoljnosti za servisiranje, održavanje i popravku  putničkih, kombi i lakih teretnih vozila privatnim i društvenim firmama.

Delove koje ugrađujemo su originalni poznatih brendova. Za delove koje mi ugrađujemo dajemo garanciju koju je propisao proizvođać. Možemo ugraditi i deovе  kojе Vi donesete ali za njih ne dajemo garanciju.

AUTOMEHANIČARSKE USLUGE

Automehaničarske usluge koje podrazumevaju,redovno i vandredno održavanje. Sve ove radove radimo sa odgovarajućim alatima kako bi dobili što preciznije rezultate rada.Pored adekvatnioh alata koji nam omogučavaju lakši i kvalitetniji rad,raspolažemo i sa radioničkim podatcima za sva vozila.

Detaljnije pogledajte OVDE

ELEKTRONIKA I DIJAGNOSTIKA

Od kada je u vozilima sve više elektronike,dobar autoelektroničar više vredi nego običan automehaničar. Svi sistemi su povezani na elektroniku koja kontroliše i upravlja radom vozila.

Elektronika kontroliše i upravlja sa svim sistemima na našem vozilu kao što su:

- motorna grupa,
- sistem elektronskog upravljanja,
- sistemom bezbednosti,
- sistem kpomfora.

Da bi rešavali kvarove na tim sistemima morate imati dooobrog autoelektroničara koji raspolaže velikim znanjem iskustvom i koristi adekvatnu opremu kako bi izvršio identifikaciju kvara i uštedeo Vam navac,svaka njegova greška poskupljuje popravku.

U današnje vreme kad je sve skupo ne možete dati vozilo priučenom radniku sa krekovanim dijagnostičkim uređajem da identifikuje kvar.Pogrešna dijagnoza kvara će Vam samo  povećati troškove popravke.Umesto da odete u servis koji ima adekvatng autodijagnostičara koji raspolaže sa kvalitetnim dijagnostičkim uređajima i fabričkim podatcima.

 Autoelektroničar u našem servisu,poseduje veliko iskustvo, znanje kao i rad sa dijagnostičkim uređajima.Koristi originalne dijagnostičke uređaje i programe sa fabričkim podatcima.

On dijagnostikuje i rešava kvarove na vozilima koji su povezani sa elektronskim uređajima, na bilo kom od pomenutih sistema. Upućen je u nove metodologije rada komponenata i stalno ide na obuke da bi usavršavao svoje znanje. Poseduje medjunarodno priznate ECAP sertifikate iz oblasti autoelektronike i ostalih bitnih komponenata koji su prisutni u vozilima koje koristimo.

Naš moto je otkloniti kvarove na vozilu i vratiti ih u fabričko stanje kako ga je proizvođač konstruisao.

Ne bavimo se ukljanjanjem bitnih elemenata  kao što su: elektronsko i fizičko gašenje EGR ventila, isključivanje  DPF filtera i  njegovo fizičko uklanjanje.

Auto elektroničar u našem servisu ima zadatak da osposobi vozilo i vrati mu sve sklopove i delove u funkciju kako je i proizvedeno.

Auto Centar ANĐELKOVIĆ za identifikaciju elektronskih kvarova raspolaže sa originalnim dijagnostičkim uređajima, osciloskopiskim merilima,originalnim radioničkim podacima i električnim šemama sa kojima naš autoelektroničar rešava nastale probleme na svim elektronskim uređajima.

Detaljnije pogledajte OVDE

AUTOELEKTRIKA

Prilikom poravke i servisiranja alternatora ili alnasera radimo proveru pod opterećenjem na probnom stolu pre ugradnje na vozilu.

Detaljnije pogledajte OVDE

PRIPREMA ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA

POŠTOVANI VOZAČI,

Izbegnite maltretiranje,nemojte ići na redovan tehnički pregled a da niste sigurni da Vam je vozilo ispravno.

Kako Vas ne bi vratili zbog nekih kvarova,savetujemo Vam da najmanje 15 do 30 dana unapred posetite mehaničara da proveri vozilo i na vreme otklonili kvarove za redovan tehnički pregled.

Morate znati da otklanjanje kvarova na kočionom sistemu,kao što je zamena prednjih ili zadnjih pločica, mora biti obavljena ranije kako bi zamenjeni delovi tokom upotrebe postigli pravilno naleganje i samim tim ostvarili kvalitetno kočenje. U većini slučajeva zamenjene kočione pločice ili paknove 1 (jedan) dan pre odlaska na tehnički pregled ne postižu potrebne sile kočenja i ne mogu proći tehnički pregled.

PREPORUČUJEMO Vam da vozilo pregledate i popravite u našem servisu.Posle rada na kočionom sistemu, proveru sila kočenja radimo na valjcima  koji su u skladu sa novim zakonom o bezbednosti saobraćaja. Navodimo ovo jer svi tehnički pregledi imaju valjke koji mere sile kočenja po novom zakonu. Kada postignemo zadovoljavajuće sile kočenja na našim valjcima, garantujemo da Vas sa tehničkog pregleda neće vratiti zbog loših sila kočenja.

Za sve radove koje obavljamo dobijate izveštaje u štampanoj formi: dijagrame sila kočenja, stanje istrošenosti amortizera, prednje i zadnje vešanje, stanje motora i karoserije.

Detaljnije pogledajte OVDE

DEKARBONIZACIJA

Dekarbonizacija je PREVENTIVA.Koristimo je da rastopi početne naslage gareži (ugljenika) i ne dozvoli da se stvore naslage unutar: EGR ventila, komore za sagorevanje, klipova, dizni, svećica, grejača, DPF filtera, senzora temperaturne DPF, lambda sonde, katalizatora, turbine, izduvnih ventila kao i izduvne grane.

Te naslage uzrokuju velika zagušenja u motornom prostoru i samom izduvnom sistemu. Pri tome utiču na nepravilan rad motora i gubitak snage povećavajući potrošnju goriva.

Koristeći našu mašinu za dekarbonizaciju sa vodonikom, uklonićemo gotovo sav nakupljen ugljenik u roku od 60 do 90 minuta u zavisnosti od kubikaže motora i on će raditi kao nov.

Mašina za čišćenje ugljenika ima izvanredan kapacitet čišćenja. Ovom naprednom tehnologijom, razvijenom tokom više godina postižu se vrhunski rezultati. Vodonik se ubrizgava kroz usisne cevi za vazduh, sagorevajući do 75% naslaga ugljenika koji sprečavaju dobar rad motora.

Ovaj postupak ne sadrži nikakve štetne, opasne ili agresivne hemikalije, njegov jedini nusproizvod je vodena para.

Dekarbonioziranom motoru vraćju se performanse, postaje življi,pouzdaniji i postiže smanjenu potrošnju goriva.

Savet,

Za najbolje rezultate, preporučujemo da nakon tretmana DEKARBONIZACIJE -  čišćenja ugljenika, odete na 25 do 30 minuta vožnje van gradske gužve,vozeći u nižem stepenu prenosa (oko 2500 do 3000 o / min) kako biste uklonili preostali ostatak ugljenika iz izduvnog sistema.

IZVRŠITE DEKARBONIZACIJU MOTORA U NAŠEM SERVISU SA NAJNOVIJOM METODOM ČIŠĆENJA.

Detaljnije pogledajte OVDE

ČIŠČENJE DPF I KATALIZATOR FILTERA

PROFESIONALNO MAŠINSKO PRANJE/REGENERACIJA SVIH VRSTA FILTERA: DPF/FAP, SCR, KAO I KATALIZATORA BENZINSKIH MOTORA

Zagušenje od prevelikih naslaga PM10 čestica, naslaga od ulja prljavštine i cerium čestice koje se gomilaju u DPF filteru, dovode do njegovog zagušenja i tada motor ima preveliko opterećenje. Pored gubitka snage motora, posledice zaprljanosti DPF-a mogu biti katastrofalne.

Ne retko imamo prilike da čujemo ili vidimo da neko vozilo izgori na putu, to se dešava zbog korišćenja vozila u gradskoj vožnji kada vozilo ne može da izvrši samoregeneraciju, nemarnosti  i lošeg održavanja motora od strane korisnika.

Da ne bi došli u takvu situaciju pratite svetlosna upozorenja ( lampice) na tabli koje Vas obaveštavaju o potrebi samoregeneracije.Ukoliko to upozorenje zanemarite posledice su prisutne.

Ako se desi da imate zagušen DPF filter obratite nam se da Vam rešimo problem. Rrešavanje problema zagušenog DPF/FAP, (SCR) ili katalizator filtera  je pranje / regeneracija, obavlja se u kabini sa toplom vodom uz dodatak ekološke tečnosti za razgradnje naslaga čađi i štetnih PM10 čestica.Na ovaj način putem pranja dobija se 96% čistih regenerisanih kao novih filtera.

PROCES PRANJA / REGENERACIJE ZAVRŠAVA SE SUŠENJEM NA TEMPERATURI I DO 200°C U ZAVISNOSTI OD VELIČINE FILTERA.

SAVET

NE REŠAVAJTE OVE PROBLEME UKLANJANJEM DPF FILTERA ILI SOFTVERSKIM ZAOBILAŽENJEm KOJE  NIJE PREPORUČENO IZ SLEDEĆIH RAZLOGA:

  • Uklanjanjem DPF-a uzrokovaće te kvar turbine jer se nalazi iza nje i nemože da pravi podpritiska koji DPF stvara. Na taj način se turbina oštećuje.
  • Uklanjanjem DPF-a gubite i senzore koji kontrolišu potrošnju goriva pri većem broju obrtaja.
  • Uklanjanjem DPF-a smanjujete tržišnu vrednost vozilu.
  • Bez DPF-a je zabranjen ulazak u zemlje EU.
  • Sva vozila proizvedena sa EURO 3, 4, 5 normama moraju da poseduju katalizator ili DPF filter u suprotnom ta vozila će biti proglašena ne ispravnim na linijama za tehnički pregled, pa ćete morati da kupujete nove.

Detaljnije pogledajte OVDE

Kabina za pranje DPF/FAP, (SCR) ili katalizator filtera.

TEST I ČIŠĆENJE DIZNI

Zaprljanost dizni čine više faktora, jedan od njih je gradska vožnja ( stani kreni), rad u mestu bez kvalitetnog izduvavanja gareži i problem nekvalitetnog goriva, koje prilikom lošeg sagorevanja nagomilava garež koja otežava kvalitetno raspršavanje dizni (brizgaljki).Zbog ovih faktora zaprljane dizne (brizgaljke) za gorivo prave probleme koji se odražavaju na loš rad motora.Motor gubi snagu i povećava potrošnju goriva tako reći više pravi štete nego što pruža kvalitet korišćenja.

Provera ispravnosti dizni vrši se sa posebnim aparatima koji obuhvataju test  protoka i oblik mlaza ubrizgavanja goriva pri različitim obrtajima,tako zvani simulator rada dizni. Tom prilikom proverava električnu ispravnost dizni.
Čišćenje dizni se obavlja na istom aparatu pomoću ultrazvuka i specijalne tečnosti.

Detaljnije pogledajte OVDE

AUTO KLIME

- Održavanje i servis auto klima za sva vozila, provera i dijagnostika vrši se sa specijalnim alatima i uređajima. Za zamenu freona koristimo naj modernije klima stanice koje u svom programu imaju sve radioničke podatke po kojima radimo.Klima stanica automatski radi vakumiranje  čitavog sistema, izvlači stari freon, ulje i proverava zaptivenost sistema. 

Održavanje auto klime je rutinski posao jer su naši majstori stručno obučeni za te radove. Čitav ciklus je podređen fabričkim normativima dopune freona i ulja za kvalitetan rad klime.

OPREMLJENI SMO MAŠINAMA ZA  ZAMENU GASA R134A I ZA NOVI  GAS YF1234 KOJI JE PO NOVOM  ZAKONU RASPROSTRANJEN U NOVIJIM VOZILIMA.

Detaljnije pogledajte OVDE

BIO ČIŠĆENJE AUTO KLIMA

BIO ČIŠČENJE I OZONIRANJE KABINE VOZILA

Antibakteriološko čišćenje kabine vozila i ventilacionih kanala potrebno je raditi svake godine. Lica koja imaju razne alergije a koriste klimu trebali bi uraditi antibakteriološko čišćenje minimum jednom godišnje.

Da Vas podsetimo, Rashladni sistem auto klime je izuzetno pogodno mesto za razvoj raznih mikroorganizama, kroz ventilacione kanale prolazi topao ili hladan vazduh,kabinski ventilator postavljen je u 95% slučajeva u dnu konzole u visini oslonca za stopala.Kabinski ventilator povlači vazduh odozdo i vraća ga preko filtera kroz ventilacione kanale u kabinu kroz usmerivaće direktno u naša usta i nos.

Posedujemo dve vrste uređaja za rešavanje ovakvih problema. Jedan od uređaja je ultra zvučno raspršivanje hemiskog sredstva za bakteriološko čišćenje kabinskog prostora, uduvavanjem u kanele za protok vazduha.

Drugi uređaj je Ozonizator. Ovakav urđaj se koristi za sterilizaciju Ozonom u okruženju gde se okuplja puno ljudi kao što su škole, restorani, kafići, hoteli, kancelarije, teretane, gradski prevoz, stanovi i pomaže u otklanjanju neprijatnih mirisa, virusa, bakterija i buđi.

Detaljnije pogledajte OVDE

MAŠINSKA OBRADA GLAVA MOTORA

Posedujemo svoj ispitni i obradni centar za popravku glava motora.
Zbog lošeg rada motora nekad je potrebno popraviti glavu motora, taj deo posla obavljamo kod nas u servisu jer posedujemo i mašine za popravku, obradu i proveru glava motora. 

Detaljnije pogledajte OVDE

POPRAVKA I ODRŽAVANJE KOČNICA

Sistem za kočenje ima ključnu ulogu za bezbednu voznju. Njegovi bitni delovi su: kočiona tečnost (ulje), diskovi, doboši, disk pločice, paknovi, kočioni cilindri, vodovi, creva i sajla za ručnu kočnicu.
Servis ima adekvatne mašine i alate da ovaj posao uradi maksimalno profesionalno kako bi imali dobro i sigurno kočenje.Posle popravke/zamene kočionih delova proveravamo sile kočenja na valjcima za proveru sila kočenja i dobijate dijagram sila kočenja.

Detaljnije pogledajte OVDE

VULKANIZERSKE USLUGE

Auto centar Vam pruža sve vrste vulkanizerskih usluga u najkraćem mogućem roku.
Raspolažemo sa savremenijim mašinama, za demontažu,montažu i balansiranje svih dimenzija točkova,mašinu za punjenje guma azotom kao i mašinu za ispravljanje felni.
Pored ovih usluga preko nas možete kupiti i nove spoljne i unutrašnje gume, za sva putnička vozila, džipove, kombi i laka dostavna vozila

Detaljnije pogledajte OVDE

PROVERA I ZAMENA AMORTIZERA

Amortizer ima zadatak da sa kolovoza prenete oscilacije točkova i osovina i svede ih brzo na nulu, kao i da smanji suviše duge naknadne oscilacije karoserije kako bi vozilo imalo stabilnost i komfor u toku vožnje.

Istrošeni ili neispravni amortizeri produžavaju zaustavni trag vozila, dovode do gubitka kontakta pneumatika sa putem, i na kraju ugrožavaju bezbednost.Znači, sigurnost vožnje i komfor su dva dovoljna razloga da bi ste posvetili pažnju stanju svojih amortizera.Proveru amortizera, treba raditi prilikom redovnih i vandtrednih servisa.

U našem auto centru putem adekvatnih uređaja možemo ustanoviti ispravnost amortizera i po potrebi ih zameniti.
Za zamenu amortizera posedujemo adekvatnu opremu i alate sa kojom obezbeđujemo siguran i kvalitetan rad.

Detaljnije pogledajte OVDE

CENTRIRANJE TRAPA

Auto centar "Anđelković" u svom programu usluga može Vam pomoći oko problema vezanih za donji postroj (trap). Kvalitetno centriranje (reglažu ) trapa radimo sa najmodernjim uređajem za centriranje(reglažu) trapa.Uređaj u svojoj bazi podataka ima sva proizvedena vozila zaključno sa 2022g.
Sa kvalitetno nacentriranim trapom sačuvaćete svoje gume i sigurnu kontrolu nad vozilom.

Detaljnije pogledajte OVDE

ŠLEP SLUŽBA ANĐELKOVIĆ
Za pomoć vozačima servis poseduje šlep službu za vozila koja nisu u voznom stanju.

Detaljnije pogledajte OVDE

 

Foto