SOVA DESIGN STUDIO

Auto tapetari Beograd

Adresa: Nehruova 51, Novi Beograd
Beograd Telefon: 064/176-3364, 063/176-3364
E-mail: sovabgd@gmail.com
Sajt: www.sovaleatherdesignstudio.rs

4/ 5stars

DESIGN STUDIO SOVA DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO, KVALITET, ORIGINALNOST, VRHUNSKI MATERIJALI

Dizajn studio SOVA postoji preko 20 godina sa sedištem na Novom Beogradu.
Studio se bavi dizajnom predmeta iskjučivo od kože sa akcentom na originalnosti i unikatnosti.

Pod tim se podrazumeva galanterija, odevni i ukrasni predmeti.

Glavni posao koji se sa velikim uspehom obavlja je kompletna restauracija unutrašnjosti automobila, jahti, čamaca kao i reparacija svih vrsta volana u raznim bojama kože u jednoj ili više boja sa izborom boje konca i ostalim detaljima po izboru mušterije.

ORIGINALNO PRESVLAČENJE VOLANA, AIRBAGOVA I RUČICA MENJAČA VRHUNSKOM KOŽOM

Popravka i presvlačenje svih vrsta ručica menjača, volana, ručica kao i ručnih kočnica.

Prepravka i modifikacija volana po želji.

Mogućnost dodavanja i uklanjanja postojećih elemenata, kao i izrada po slici.

Airbag jastuke koji su pukli restauriramo, vraćajući im sve sve estetske detalje osim samog jastuka, kako na volanu tako i suvozačev i ostale koji se nalaze na bokovima sedišta i ostalim delovima automobila.

Popravljamo, sređujemo i presvlačimo kožom vrhunskog kvaliteta puknute i naprsle komandne table i to sa postavljanjem ukrasnih štepova i oznaka.

Osim pomenutih delova, radimo i tapacirunge, delove tapacirunga kao i kasete i police između sedišta. Vršimo popravke sedišta na svim tipovima motora, motocikala i skutera sa eko i prirodnom kožom.

PROCES IZRADE

Presvlačenje volana isključivo se radi prirodnim materijalima - kožom... Volani koji su dosta izloženi vlazi i suncu, kao što je slučaj sa plovnim objektima tj. gliserima, skuterima na vodi, čamcima i brodovima, gde se osim volana i delovi za sedenje rade eko kožom - skajem.

Automobilski volani su volani koji su već opšiveni kožom ili fabrički odliveni bez kože. Volani koji nemaju fabricki na sebi kožu moraju se pripremiti za tapaciranje, moraju se obraditi na nekim delovima za debljinu kože...

Sa pohabanog kožnog volana prvo pristupamo otklanjanju oštećene kože... Obeležimo mesta za urezivanje kanala u koje će se poklopiti šavovi kože na volanu... Kada odaberemo boju - nijansu kože i odlučimo o izgledu volana, prethodno na volanu urežemo kanale, zatim izmerimo komade kože spojimo ih mašinski i potom postavimo na obruč volana... Vršimo krojenje na samom obruču volana... Skidamo iskrojenu kožu i mašinski obradimo... Potom kožu vraćamo na obruč volana i stavljamo ga na alat za ručno šivenje... Unutrašnji deo kože na obruču volana spajamo ručnim šivenjem željenom bojom konca... Zašiven volan skidamo sa alata, odstranjujemo višak materijala, čistimo delove od lepka, utrljamo ga kremom za zastitu i hranjenje kože i potom pakujemo za isporuku ili postavljamo na sipku volana u automobilu.

Izrada mltifunkcionalnih volana

Postoji previše razloga zbog čega smo nadogradili naše usluge sa izradom multifukcionalnih volana po želji ili slici koju Vi donesete. Svaka Vaša zamisao postaće delo ukoliko se obratite na pravo mesto za Vas.

Garantujemo za kvalitet .

KONTAKT

• Adresa:

Tržni centar KULA - lokal 4
Nehruova 51a, Novi Beograd

• Telefon:

064/176-3364
063/176-3364