Zatvori
AUTOTAPETARIJA KOMANDA Auto tapetari Beograd

AUTOTAPETARIJA KOMANDA

Auto tapetari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 18:00
Utorak 12:00 - 18:00
Sreda 12:00 - 18:00
Četvrtak 12:00 - 18:00
Petak 12:00 - 18:00
Subota 12:00 - 17:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 47, 59, 78, 46, 17, 55, 33, 48
  • Beovoz: Prokop
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Parking

Zaljubljeni ste u svog mezimca četvorotočkasa? Vaš auto je vaša druga kuća? Želite da unutrašnjost vašeg automobila bude kao u automobilima koje gledate na filmu?
Na pravom ste mestu.

Mi vam nudimo profesionalno presvlačenje kompletnog enterijera: sedišta, volana, tabli, neba, ručice menjača, obloge menjača, tapacira i naslona za ruke.

Osetite vrhunski kvalitet naše izrade, jer za presvlačenje koristimo prirodnu kožu najfinijeg kvaliteta (Pasubio Italy, Boxmark Austria, Badex, Seton, Alcantaru firme iz Italije), a na vama je samo da odaberete materijal i kažete kako ste zamislili da izgleda unutrašnjost vašeg auta.

Na vama je da odaberete boju i teksturu kože, konac, dezen, a na nama je da izvedemo magiju. Ukoliko, pak, želite da promenite unutrašnjost auta a nemate ideju kako bi to trebalo da izgleda, mi smo tu da predložimo i nađemo rešenje, u skladu sa vašom licnošću, afinitetima i postojećim enterijerom auta.

Mnogi ljudi nisu ni svesni koliko njihov auto može bolje izgledati iznutra, koliko se materijali godinama habaju, ali mi smo tu da vašem autu damo novi sjaj i izgled. Vozači se česće baziraju na spoljašnji izgled auta, a zaboravljaju da je i kod auta kao i kod čoveka -unutrašnjost najvažnija. Garantujemo kvalitet, jer materijali koje koristimo kao i tehnologija izrade govore vise od 1000 reči.

Neka vaš auto govori o vama i onima koji vas ne poznaju, ali neka otkrije nešto novo o vama onima koji vas poznaju.

Bilo da želite da impresionirate druge enterijerom vašeg mezimca ili jednostavno volite da uživate u lepoti i prefinjenosti istog dok vozite, obratite nam se da vaše zamisli pretvorimo u realnost.

Foto


Video