PIZZA KING

Fast food Beograd

Adresa: Tošin bunar 188, lokal 7, Novi Beograd
Beograd Telefon: 061/2248-369, 011/2606-654

4/ 5stars

Pizza King je pravo mesto za sve prave poklonike italijanske kuhinje koji imaju priliku da uživaju u izvrsnim picama pečenim tradicionalne recepture, kao i najboljim receptima raznovrsne Vama prepoznatljive kuhinje. U našoj ponudi se nalazi raznovrstan izbor pizza, sendviča, tortilji, palačinki, omleta i salata koje će Vas oduševiti pri prvom zalogaju.

Za sve ljubitelje italijanske kuhinje, Pizza King nudi sve vrste pica pečenih po dobro čuvanom receptu. Pored već standardnih i popularnih vrsti pica, kao što su: Margarita, Capricciosa, Mexicana, Quatro Formaggi, Vegetariana, Napolitana, Tonno, Diavola, Pasqale, Di polo iz naše ponude posebno izdvajamo picu Pizza King koja je specijalitet kuće. Pored toga u ponudi imamo i posne pizze kako bi svakom našem gostu izašli u susret.

Kažu da je doručak najvažniji obrok u toku dana i da ga ne treba preskakati. Zato ni Vi ne biste trebali da preskočite ovu izvanrednu ponudu! Odaberite da li ste za omlet sa šunkom, pršutom, kulenom, suvim vratom, slaninom, pečenicom ili dimljenim pilećim file-om, a uz isti Vas očekuje i domaća lepinja  koji se pravi u našem fast food-u. Kompletan doručak po izuzetnoj ceni!

Pored omleta za ukusan početak dana, preporučujemo veliki izbor sendviča koji se spremaju od uvek svežih i proverenih namirnica. Iz naše ponude posebno izdvajamo prepoznatljivi Index sendvič, kao i ostale dobro poznte classic sendvič, suvi vrat, pečenica sendvič, pršuta sendvič, kulen, tuna sendvič, di polo, chicken, gurmanski, posni sendvič, kao i specijalitet kuće King sendvič.

Takođe, za sve one koji vode računa o liniji i “broje kalorije”, u našoj ponudi nalaze se brojne obrok salate: cezar, tuna, vitaminska, srpska, šopska, grčka.

Za sve ljubitelje palačinki, tu je veliki izbor slanih i slatkih palačinki koje će Vas oduševiti svojim raznovrsnim i maštovitim kombinacijama ukusa. Pored standardnih slanih palačinki sa šunkom, suvim vratom, kulenom i pečenicom posebno izdvajamo slane palačine sa pršutom, dimljenim pilećim file-om kao i King slanu palačinku. Od slatkih palačinki tu su razne kombinacije džem, eurokrem, nutela u kombinaiji sa plazmom, bananama, višnjom, kokosom, orasima i lešnikom.

Ukoliko od toliko ukusnih specijaliteta ožednite, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor sokova, gaziranih pića i voda, kojima možete da upotpunite Vaš obrok.

Tortilje specijalitet kuće preporučujemo Vam neodoljivi ukus koji će inspirisati sva Vaša čula. Povedite dobrog prijatelja ili voljenu osobu i podelite sa istima, trenutke malih zadovoljstava. U ponudi imamo tortilje šunka, peperoni, pršuta, di polo, chicken, rukola, kao i mnoge druge.

Kontakt informacije:
Adresa: Tošin bunar 188, lokal 7
Mobilni: 061/2248-369
Telefon: 011/2606-654

FACEBOOK