Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Fast food Beograd

Zadržali ste se na poslu, a društvo samo što nije stiglo da gledate omiljenu seriju ili utakmicu? Vaš zadatak je bio da obezbedite hranu, a sada Vam se čini da je kasno za to? Nije, jer 011info.com ima stranu koja će Vam rešiti probleme. „Fast food Beograd“ je strana gde možete pogledati prezentacije preduzetnika koji se bave spremanjem „brze hrane“. Kontaktirajte ih, poručite pljeskavice, vešalice, pileće belo meso… i u prolazu do kuće svratite u fast food! I kao i 100 puta do sada - problem rešen! Stižete na Prijatelje, ovaj tekmu, ovaj utakmicu... :)

BLESAVI ĆEVAP – 100% JUNEĆE MESO----------------------------------Od januara 2021. BLESAVI ĆEVAP na još jednoj lokaciji:Beogradska 29, Sremčica060/70-10-660---------------------------------- Ako stanujete u Požeškoj ulici ili ste u nekom momentu prošetali...
Pre 8 godina  se rodila ideja da napravimo nešto jedinstveno u gradu, a bili smo vođeni dugogodišnjim iskustvom u mesarskoj i ugostiteljskoj industriji... Započeli smo porodičan biznis sa, u početku, simboličnim količinama za meze uz pivo, a kasnije je...
UR "Čalabrčak" je počeo sa radom kao prikolica 1992. godine, a 1997. godine kao mali restoran da bi uz pomoć saltera i restorana počeli da se bavimo keteringom 1999.godine. Čalabrčak je porodični restoran, gde se oseti porodična atmosfera i prijatan ambijent. Takođe...
Da li ste za CARSKU KLOPU? NA PRAVOM STE MESTU! Iz svoje raznovrsne ponude posebno želimo da izdvojimo bogat pohovani program: krilca, batak, karabatak, pileće belo, pohovana piletina sa susamom i naravno naše na šire poznate pileće štapiće kao i bečku...

FAQ

Da li brza hrana u kojoj ima dosta povrća može da bude štetna?

To je moguće zavisno od načina pripreme. Sosevi i umaci koji se obično dobijaju kao preliv ili prilog često sadrže izuzetno visok sadržaj šećera, sodijuma i masnoća, a povrće koje je prženo sa dosta masti ili prirodno sadrži veoma visoke nivoe skroba i ugljenih hidrata poput krompira i pirinča takođe može izazvati smetnje ako je unos previsok.

Koliko često smem da jedem brzu hranu?

To zavisi od vrste brze hrane koju konzumirate. Ako brza hrana koju unosite sadrži visoke koncentracije masti, sodijuma, šećera i obrađenih sirovina onda je dobro ograničiti unos na nedeljnom nivou što je više moguće. Međutim ako je reč o opcijama poput roštiljskog mesa, obrok salata koje sadrže dosta povrća ili indijske, meksičke, kineste i sličnih kuhinja koje koriste dosta povrća u jelima, možete ih konzumirati u umerenim količinama svakodnevno ako vodite računa da ispunite i druge nutritivne zahteve svog organizma.

Šta sve spada pod “fast food” odnosno brzu hranu?

Brzom hranom smatraju se jela koja je moguće pripremiti brzo i na licu mesta i koje kupci obično uzimaju za poneti i zgodna je za jelo na nogama i bez pribora za jelo.

Postoji li “zdrava” brza hrana?

Jela koja se najčešće svrstavaju pod kišobran “brze hrane” često se pripremaju sa dosta masti, sodijuma, šećera i od obrađenih sastojaka, što može smetati određenim osobama koje iz zdravstvenih razloga loše podnose te sastojke. Smatra se da je roštiljski pečeno meso obično zdravo za konzumiranje u umerenim količinama, s tim što možete naglasiti prodavcu da želite umanjeni sadržaj soli i začina prilikom pripreme.

Da li fast food restorani i kafići uvek vrše isporuku?

Mnogi fast food objekti nude ovu uslugu u svojoj užoj ili široj okolini, a mnogi nude i mogućnost poručivanja preko interneta. Na ovoj strani našeg portala možete pronaći kontakt informacije i informisati se o pojedinostima.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere