EL DIABLO HOSTEL

Hosteli Beograd

Adresa: Strahinića Bana 75, Dorćol
Beograd Telefon: +381(0)11 324 7348
E-mail: booking@eldiablohostel.com
Sajt: www.eldiablohostel.com

4.5/ 5stars

El Diablo Hostel je savršeno mesto za Vaš boravak u Beogradu!

Ono što nas izdvaja od ostalih:

LOKACIJA: Hostel EL DIABLO se nalazi u strogom centru grada, na raskrsnici Skadarlije i ulice Strahinjića Bana. Na minut od našeg hostela nalazi se sve što Vam je potrebno za idealan boravak u Beogradu: supermarketi, menjačnice, zelena pijaca, bankomati, fast food restorani... Najpoznatija turistička destinacija u Beogradu, „Skadarlija“ sa mnoštvom tradicionalnih restorana je odmah iza ugla, dok se sam hostel EL DIABLO nalazi u ulici sa najviše barova u Beogradu.

Glavni gradski trg, Trg Republike je na 5 minuta hoda od hostela, a najvažnije turističke atrakcije su na najviše 10 minuta hoda.

Stajališta više autobuskih i tramvajskih linija, koje nas povezuju sa gotovo svim delovima grada, su odmah iza ugla.

SMEŠTAJ: Hostel EL DIABLO ima 4 sobe sa ukupno 20 kreveta. Posebno izdvajamo našu dvokrevetnu sobu sa privatnim kupatilom, što je retkost za hostele u Beogradu. Takođe, u ponudi su i 4 krevetna, 6 krevetna i 8 krevetna soba.

Hostel se nalazi u stambenoj zgradi, tako da, iako smo u centru svih dešavanja, garantujemo Vam mirno mesto gde možete da se odmorite posle dana ispunjenog raznim aktivnostima.

USLUGA: U naše cene je uključena kompletna usluga - od posteljine, peškira, loker sa ključem, Wi-Fi i desktop računara, kafe, čajeva do boravišne takse. Cena koju dobijete je konačna i nema skrivenih plaćanja ili dodatnih troškova. Hostel je otvoren 24/7 tokom cele godine, check in je moguć tokom celog dana, a check out je moguć do podne.

Osoblje je uvek u hostelu tokom 24 sata, spremno da odgovori na sva Vaša pitanja, da Vas uputi na najbolja mesta i obezbedi Vam prijatan, siguran i ugodan boravak.

Nadamo se da ćemo se upoznati! Dobrodošli!