BLUES ROCK CAFE BAR TRANZIT

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Majakovskog 2, Zemun
Beograd Telefon: 060/0733-003, 063/7038-302
E-mail: tranzit@tranzit.rs
Sajt: www.tranzit.rs

4.5/ 5stars

Tranzit je blues rock kafe bar u samom centru Zemuna, na ćošku Gundulićeve i Majakovskog, lociran uz Zemunski park i Kliničko bolnički centar (KBC) Zemun.

Prvo što privlači već pri prvom pogledu je nesvakidašnji enterijer Tranzita. Blues, rock, jazz i u svakom smislu nezaobilazna gitara su tu da podstiču dobro raspoloženje i slobodni duh. Zemuncima je ovo najlepše mesto do Goce Delčeva, mnoge podseća na Njujork, a mene na Dablin Aires ili Amsterdam de Janeiro.

Rečima je teško opisati osećaj kada probate našu kafu, ljudi se posle prvog gutljaja duboko zamisle se i kažu „Što je dobra kafa“. Nakon toga se uvek vraćaju.

Sve se dešava ispred Vas. Kafa, prirodni ceđeni sokovi i šejkovi od sezonskog voća puni vitamina i odlični za detoksikaciju organizma koje i deca i oni koji se tako osećaju obožavaju. Točeno pivo su češki Kozel i Pilsner.

Od vina imamo kvalitetno domaće belo, crveno i rose, a od belog i rose pravimo sjajan veliki špricer kojim se borimo protiv velike žeđi.

Dnevna ponuda kreće uskoro, jela će se menjati svaki dan, nekad ćemo praviti kanelone, nekad bruskete, ručno rađene namaze, u bašti leti imamo bosiljak od koga pravimo sjajan pesto genovese, zimi ćemo praviti gvakamole koji su sjajni u kombinaciji sa brusketima, pate od maslina je nezaobilazan, kao i cheese cake i naši divni sočni mafini.

Veći deo naše ponude kao što su kafa, frape, ceđeni sok, vino i rakija je moguće dobiti i u verziji „Izvini, žurim“ Tranzit za poneti.

U Tranzitu su do sada organizovane promocije, proslave, prezentacije, kokteli, okupljanja, a od skoro radi skoro stalno, od 07:00 do 24:00 radnim danima, a vikendom i duže.

Pratite naš sajt www.tranzit.rs i FACEBOOK stranicu za svirke, kvizove i druga dešavanja u našem klubu, sve informacije na tranzit@tranzit.rs i telefone 060/0733003 i 063/7038302.