Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Kafe barovi i klubovi Beograd

Ništa lepše od pića sa kolegama ili društvom posle posla. Bar Beograd ima dosta kafića, prometnih ali i onih ušuškanih, gde možete uživati ispijajući Vaše omiljeno piće. Predstavljamo Vam kafiće u Beogradu... od kafića u Strahinjića Bana, preko Savskog i Zemunskog keja, kafića na Vračaru i u centru Beograda, do kafića po ostalim delovima grada… Takođe, na ovoj strani pogledajte prezentacije noćnih klubova u Beogradu. Dođite do kontakt telefona, rezervišite sto, separe, saznajte repertoar nekog kluba, i uživajte u onom po čemu smo najpoznatiji u Evropi - noćnom životu!

FAQ

Gde mogu pronaći kafe barove ili klubove sa fokusom na određenu temu ili ponudu u Beogradu poput kraft piva i drugih specijalizovanih ponuda?

Na ovoj strani našeg portala možete pregledati iscrpan spisak kafe barova i klubova u Beogradu i pročitati na koji način se predstavljaju, da li nude bilo kakav specijalizovani meni ili drugu vrstu specifične usluge.

Da li mogu da dovedem malu decu sa sobom u kafe bar ili klub?

U najvećem broju slučajeva ne postoji izričita zabrana pristupa deci u pratnji roditelja, ali zavisno od prirode određenih kafe barova ili klubova, roditelji se mole da iskažu odgovorno ponašanje i ne povedu najmlađe ukoliko sadržaji koji se nude nisu prikladni njihovom uzrastu.

Da li kafe barovi i klubovi rade za vreme Covid-19 pandemije?

Većina ugostiteljskih objekata posluje u skladu sa propisima i merama bezbednosti koje je izdalo Ministarstvo za zaštitu zdravlja radi sprečavanja širenja zarazne bolesti Covid-19. U slučaju pojačanih restrikcija okupljanja i rada ugostiteljskih objekata, možete se blagovremeno obavestiti o tome pozivom na brojeve telefona kafe barova i klubova koji vas zanimaju ili posetom njihovih web strana i profila na društvenim mrežama.

Da li smem da dovedem svog psa u kafe bar ili klub?

Iako su neki kafići i kafe barovi koji poseduju bašte pet-friendly, ne preporučuje se dovođenje kućnih ljubimaca u klubove ili zatvorene prostore u kojima se mogu napraviti gužve ili u kojima vlada buka poput muzike i pevanja. Na svakoj prezentaciji na našem portalu postoji oznaka “pet friendly” za ugostiteljske objekte koji nude tu mogućnost.

Da li smem da pušim u kafe baru ili klubu?

Svaki kafe bar i klub ima sopstvena pravila za pušače i nepušače tako da je najbolje informisati se na licu mesta ili pozivom na njihove brojeve telefona koje možete pronaći na ovoj strani našeg portala.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere