CAFFE BAR GORE DOLE

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Milana Jovanovića 14, Žarkovo
Beograd Telefon: 065/478-6648

4/ 5stars

Caffe bar Gore dole se nalazi u Žarkovu, u ulici paralelnoj sa Trgovačkom, odmah preko puta Maxija. Ušuškan između zgrada i jedini kafić sa ove strane zgrade, gde posle 13 casova Sunce zalazi na drugu stranu, čini ovo mesto posebnim i privlačnim onima koji bi hteli da se sklone od pogleda. Tako ušuškan između zgrada, idealan je za jutrarnju kaficu, popodnevno druženje po lepom danu ili večernje okupljanje sa društvom.

U našem lokalu vlada domaćinska i prijatna atmosfera koja čini da se opustite kao da ste kod kuće.
Ako sedite sami, a nedostaje Vam društvo, kod nas ćete lako steći nove prijatelje i poslovne partnere, jer dušu lokala čine upravo naši stalni gosti, prijatelji naše kuce, bez kojih ovo mesto ne bi imalo priču.

U našem kafiću je uvek aktuelno praćenje sportskih događaja, kao što su svetska i evropska prvenstva u fudbalu, košarci, vaterpolu, odbojci, tenisu, kao i najbolji klubski fudbal svakog vikenda, što znaci Premier liga, Primera, Bundes liga, Seria A, Liga 1, Liga Evrope i naravno najveća stvar - Liga šampiona.
Pored raznih kafa, ceđenih sokova i ostalih osvežavajucih toplih i hladnih bezalkoholnih napitaka, nudimo veliki izbor domaćeg i stranog piva, kao i vrhunsko domaće vino, naravno VELIKA piva.
Intimna atmosfera, ušuškan, daleko od nepoželjnih pogleda, udobne garniture, veliki izbor domaćih i stranih piva, rakija i vina, odlična domaća kafa i vrhunski espreso, kao i druge kafe, odlična usluga, domaćinski raspoložena, čini jednu, pa skoro celinu, jedini delić koji nedostaje ste Vi.

Posetite nas i na Facebook-u.