SALON LEPOTE NANT

Masaža Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 254, Voždovac
Beograd Telefon: 011/2466-761, 061/446-67-61
Sajt: www.facebook.com/SalonNant/timeline

4.5/ 5stars

Salon lepote "Nant" nalazi se u Vojvode Stepe 254, na Voždovcu. U službi smo lepote i zdravlja Vašeg tela, lica i kose. Izuzetno lepo opremljen studio lepote svojim posetiocima pruža širok asortiman usluga za ulepšavanje i dovođenje do savršenstva Vašeg izgleda.

Nudimo Vam estetske usluge u vidu:
- botoxa
- povećanja usana
- rekonstruktivne estetske hirurgije

Veliki broj poznatih javnih ljudi, pevača, glumaca, voditelja i drugih medijski popularnih ličnosti bili su i više nego zadovoljni našim uslugama estetske hirurgije. Ispunjavamo sve Vaše želje i zahteve bilo da se radi o manjim ili većim korekcijama.

Studio lepote "Nant" takođe Vam obezbeđuje:
- kavitaciju
- mezoterapiju bez igle
- kozmetičke tretmane
- masažu
- depilaciju

Zablistajte u svom punom sjaju i probudite boginju u sebi uživanjem u nekom od mnogobrojnih kozmetičkih tretmana za isticanje Vaše lepote u našem salonu.
Vešte ruke naših profesionalnih masera učiniće da se potpuno opustite i prepustite čarima nezaboravne masaže.
Vodimo računa o lepoti Vaših ruku i nogu i nezi noktiju na njima. Bavimo se manikirom, pedikirom i nadogradnjom noktiju po najpovoljnijim cenama u gradu.

U salonu lepote "Nant" dostupna Vam je trajna i profesionalna šminka od strane naših vrhunskih šminkera, kao i nadogradnja, minival i farbanje trepavica.
Negu o Vašoj kosi prepuštamo našim stručnim muško-ženskim frizerima koji Vam svoje uslige šišanja, feniranja, farbanja, izvlačenja pramenova, šatiranja, peglanja, pranja i nadogradnje kose nude po najpovoljnijim cenama.

Izgledajte zanosno i oduševite sve oko Vas pojavom koja ostavlja bez daha.

Zračićete lepotom jednostavnom posetom salona lepote "Nant" Voždovac.