KLUB SATELIT KOŠUTNJAK

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Blagoja Parovića 150
Beograd Telefon: 011/357-44-33 (tel/fax), 063/333-523
E-mail: info@kosutnjak.rs
Sajt: www.satelitkosutnjak.rs

4/ 5stars

U životu postoje posebni dani, neponovljivi trenuci koje želite da provedete sa svojim najmilijima, povodi koji zaslužuju posebnu pažnju…

Zaslužujete da se u posebnim prilikama osećate savršeno, rasterećeni briga vezanih za organizaciju i pripremu slavlja.

Želite li dan za pamćenje? Dan prelepih boja, raskošne dekoracije, salu punu osmeha, muzike po vašem ukusu, jela i pića po vašem izboru? Ono što karakteriše upravu i osoblje Kafe Kluba Satelit jeste fleksibilnost i briga o klijentu.Možemo ispuniti sve vaše želje i prohteve. Vaše je samo da kažete "DA". Na osnovu istraživanja tržišta pripremili smo pakete za sve vaše potrebe kako bismo vam što više približili promotivnu ponudu.

Želite li da se na dan slavlja osećate bezbrižno, da se opustite i prepustite uživanju sa porodicom, prijateljima i kolegama?

Organizujte slavlje po sopstvenoj zamisli u Klubu Satelit u Košutnjaku. Prepustite nam brigu oko detalja vezanih za organizaciju proslave i provedite najlepše trenutke u prelepom ambijentu u prirodi. Organizujemo venčanja, proslave rođendana, obeležavanje vama važnih datuma i godišnjica, kompanijske prijeme i sastanke po primamljivim cenama uz kompletnu organizaciju.

Kontakt:

Blagoja Parovića 150, Otvoreni bazeni Košutnjak, Srbija
Tel: 011/357 44 33, Mob: 063/333 523
E-mail: info@kosutnjak.rs, web: www.kosutnjak.rs