Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KLUB SATELIT KOŠUTNJAK

KLUB SATELIT KOŠUTNJAK

Restorani za svadbe, proslave Beograd

GSP

  • Autobus: 23, 53, Ada 1, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Klub Satelit Košutnjak

Otvoreni bazeni na Košutnjaku, Ul. Blagoja Parovića 150.

011/357-44-33
063/333-523

U životu postoje posebni dani, neponovljivi trenuci koje želite da provedete sa svojim najmilijima, povodi koji zaslužuju posebnu pažnju...

Želite li dan za pamćenje? Dan prelepih boja, raskošne dekoracije, salu punu osmeha, muzike po Vašem ukusu, jela i pića po Vašem izboru?

Event centar Satelit Košutnjak nalazi se u srcu košutnjačke šume, kraj bazena, i bavi se organizacijom venčanja, proslavom rođendana, matura, godišnjica matura, seminara i drugih poslovnih događaja. Kapacitet restorana je do 250 sedećih mesta ili 400 u koktel varijanti. Takođe, za sve goste obezbeđen je parking sa preko 250 mesta.

Ono što karakteriše upravu i osoblje Kluba Satelit jeste fleksibilnost, briga o klijentu, kao i vrhunska hrana. Možemo ispuniti sve Vaše želje i prohteve. Na osnovu istraživanja tržišta pripremili smo pakete za sve Vaše potrebe kako bismo vam što više približili promotivnu ponudu. Da bi svi uživali, sve mora biti savršeno organizovano! Prepustite nam brigu oko detalja vezanih za organizaciju proslave, provedite najlepše trenutke potpuno bezbrižno i uverite se zašto je Klub Satelit Košutnjak idealno mesto za nezaboravan provod, poslovno druženje i pravo mesto za Vaš najlepši dan!

Klub SATELIT Košutnjak deo je internacionalne Satelit Premium Grupe, koja posluje više od 20 godina i zaposljava preko 200 zaposlenih na teritoriji Balkana i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Za više informacija o promotivnim ponudama posetite naš veb-sajt www.satelitkosutnjak.rs, Facebook stranicu https://www.facebook.com/KlubSatelitKosutnjak/ ili nas pozovite na 063/333-523.

Foto

KLUB SATELIT KOŠUTNJAK Restorani za svadbe, proslave Beograd
KLUB SATELIT KOŠUTNJAK Restorani za svadbe, proslave Beograd
KLUB SATELIT KOŠUTNJAK Restorani za svadbe, proslave Beograd