FITNESS & GYM FULL FIT

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Pančićeva 18, Dorćol
Beograd Telefon: 011/2181-828, 064/261-87-80
E-mail: fullfit1@gmail.com
Sajt: www.facebook.com/fullfit

4.5/ 5stars

Fitnes studio Full Fit se nalazi na Dorćolu. Lokal je na dva nivoa u staklu  u mirnoj neprometnoj Pančićevoj ulici br.18, na Dorćolu. U prijatnom ambijentu možete sigurno i uspešno vežbati  sa našim visokostručnim trenerima. Studio Full Fit je prepoznatljiv po tome što vodi računa o svakom vežbaču, da li je u pitanju dete ili starija osoba i što radi sa osobama sa invaliditetom. U njemu vežbaju i muškarci i žene, deca, a i oni najstariji.Pored vežbanja nudimo i raznovrsne masaže kao i fizikalne terapije. U Full Fitu su profesionalni treneri i maseri sa bogatim iskustvom koji prevashodno vode računa o zdravom vežbanju, oporavku i relaksaciji.

U svom programu Full Fit sadrži: 

- individualni treninzi za muškarce i žene
- polupersonalni treninzi u grupama od 2-5 vežbača
- rekreativno- korektivno vežbanje za decu
- vežbe za osobe sa invaliditetom
- kardio- aerobni trening
- fizička priprema sportista
- rekreacija za penzionere
- family pocket
- Full Fit program ( fitness + bazen )
- masaže
- fizikalna terapija

Radi organizacije treninga i vežbača, svi treninzi se zakazuju.

INDIVIDUALNI TRENING
Individualni trening je vrhunac vežbanja kako u profesionalnom sportu tako i u rekreaciji. Individualnim treningom vežbač dobija sto posto pažnju i nadzor personalnog trenera.

POLUPERSONALNI TRENING u malim grupama od 2-5 vežbača

Zašto bas to? Polupersonalni treninzi su namenjen  osobama koje žele da vežbaju ozbiljno, bez puno ljudi, galame, raznih sprava, nestručnih trenera, a koje sa druge strane ne vole da vežbaju same. E pa zato smo mi tu!
Svako od vežbača ima napisan individualni trening prilagodjen polu, godinama, trenutnim fizičkim stanjem i željama.
Prednosti ovakvog polupersonalnog treninga : 
brže gubljenje viška kilograma, poboljšanje kompozicije tela, povećanje mišićne mase i snage, povećanje svih energetskih sistema, raznolikost trening programa.


REKREATIVNO - KOREKTIVNO VEŽBANJE ZA DECU sa razvijanjem motorickih sposobnosti i koordinacije pokreta
Korektivna gimnastika predstavlja skup vežbi koje se mogu primenjivati preventivno kod dece koja imaju predispozicije za nastanak nekog od posturalnih deformiteta ili terapijski ako oni već postoje. Korektivna gimnastika ima za cilj povećanje snage mišića, povećanje amplitude pokreta i poboljšanje koordinacije pokreta.


VEŽBE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM
Deca i odrasli sa invaliditetom i cerebralnom paralizom pate od loše fizičke  kondicije uz posledično visoke troškove energije i umor tokom dnevnih aktivnosti. Nažalost, rehabilitacije i terapijske usluge za osobe sa invaliditetom i cerebralnom paralizom se često završavaju ili dramatično smanjuju u odraslom uzrastu i retko imaju za cilj povećanje energije.
Program za vežbanje za osobe sa invaliditetom treba da sadrži sledeće elemente: kardiorespiratornu izdržljivost, mišićnu izdržljivost, snagu mišića, balans/agilnost, telesni sklop, fleksibilnost.

KARDIO-AEROBNI TRENING
Kardio - aerobni trening je u principu trening srednjeg nivoa inteziteta. Kardio - arobni trening se, pored pulsa, razlikuje od anaerobnog po dužini i intezitetu kontrakcija mišića koje učestvuju, kao i po vrsti energije koje mišići troše. Kardio - aerobni treninzi su idealni za snižavanje rizika od kardiovaskularnih bolesti i osteoporoze.

REKREACIJA ZA PENZIONERE
U starijem životnom dobu fizička aktivnost je  izuzetno značajna i mora biti precizno određena, vođena i pod kontrolom trenera.

FAMILY  packet
Full Fit je osmislio family packet gde Vi i Vaše dete možete istovremeno da vežbate.
Uz family packet dajemo i ekstra popuste ukoliko cela porodica vežba zajedno.

FULL FIT PROGRAM ( fitness+bazen )                                                                   
U kombinaciji sa plivačkim klubom za odrasle, postoji program u Full fitu studiju vežbanje i bazenu gde nedeljno se dobijaju 3 treninga u studiju i 3 treninga u bazenu.

MASAŽE: relax masaža, tepapeutska masaža, shiatsu (šijacu) masaža, masaža vulkanskim kamenjem, refleksologija, anticelulit masaža, sportska masaža, masaža toplom čokoladom, limfna drenaža, masaža za bebe, biotrom lampa.

ZAŠTO MASAŽA: stvara harmoniju između duše i tela; smanjuje napetost mišića, a time i bol; poboljšava krvotok; stimuliše rad limfe; pomaže izbacivanje toksina i mlečne kiseline; povećava pokretljivost i opseg pokreta zglobova; može umanjiti i sprečiti glavobolju; pospešuje probavu i funkciju creva; smanjuje stres.

RELAX  masaža - Relax masaža spada u lagane i prijatne masaže gde dovodi telo i duh u ravnotežu. Relaks masaža oslobađa telo od napetosti. Ona vraća vedrinu vašem telu i osmeh na vašem licu.

SPORTSKA  masaža - Cilj sportske masaže je da brže i efikasnije otkloni sve štetne i nepoželjne posledice koje nastaju usled pojačanih psihofizičkih napora sportista.

TERAPEUTSKA masaža - Je satavni deo fizikalne terapije koja se primenjuje kao pomoć za ublažavanje raznih zdravstvenih tegoba. Pored terapeutske masaže treba da se radi i fizikalne vežbe za brži i bolji oporavak.

ANTI-CELULIT masaža - Masaža stimuliše cirkulaciju i protok limfe, deluje na tonus kože, mišića i razgrađuje masne naslage. Limfna drenaža je sastavni deo anti-celulit masaže.

SHIATSU masaža - To je vid lečenja koji koristi akupresurne tačke i energetske kanale (meridiani) da bi se uravnotežila telesna energija i poboljšalo zdravlje. Dovodi telo, um i duh u ravnotežu. Posle shiatsu masaže treba uraditi set vežbi za istezanje celog tela.

MASAŽA ZA BEBE - Masaža je veoma bitna za bebe i korisna za njeno zdravlje. Poboljšava bebinu cirkulaciju, varenje, neurološki razvoj, čula i imunitet.

MASAŽA SA VULKANSKIM KAMENJEM - Kombinacijom manuelne masaže i toplog vulkanskog  kamenja preneće Vas u svet potpunog mira i opuštanja. Masaža vulkanskim kamenjem se preporučuje na bolnim mestima, kod napetosti, reumatskih problema, nesanice, depresije i razdražljivosti.

MASAŽA TOPLOM ČOKOLADOM - Prijatna tolplota i miris čokolade smanjuje napetost i popravlja raspoloženje.  

REFLEKSOLOGIJA - To je masaža koja se zasniva na stimulaciji zona (refleksnih zona). Masaža refleksnih zona izuzetno opušta. 

LIMFNA DRENAŽA -  To je preventivna metoda kojom se stimuliše nesmetan protok limfe. Limfna drenaža oslobađa nakupljene toksine iz organizma. Posebno se preporučuje posle hiruških zahvata. Limfna drenaza je sastavni deo anti-celulit masaže.

BIOPTRON LAMPA - BIOPTRON svetlosna terapija deluje prirodno, podstiče sposobnost tela da se regeneriše i povrati svoj balans. Terapija Bioptron lampom pomaže kod zaceljivanja rana, reumatskih tegoba i ishijalgije. Deluje na psihu, ublažava stres i depresiju.

FIZIKALNA TERAPIJA:

- Fizikalna terapija za odrasle posle povreda
- Fizikalna terapija za odrasle kod bolnih stanja
- Fizikalna terapija za decu kod ravnih stopala
- Fizikalna terapija za decu kod problema sa kicmom (skolioza, kifoza,  ishalgija,lumbago)

Dođite i uverite se da kod nas jedino što možete da izgubite je bol.