Zatvori
FEEL PILATES STUDIO Teretane, fitness Beograd translate.Član 5 godina

FEEL PILATES STUDIO

Teretane, fitness Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 83, E1
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi

Feel Pilates StudiFeel Pilates Studio
 
U samom centru grada, na Paliluli, kod Vukovog spomenika, usred gradske vreve, nalazi se ovaj pilates studio, mala oaza tišine i mira sa pogledom na prostrano dvorište.
 
Posle godinu dana iskustva i rada u hali Pionir, studio se preselio u  predivan prostor na dva nivoa u Ivankovačkoj ulici.
 
Ovde se neguje izvorni pilates, onakav kakvog ga je zamislio njegov tvorac, Jozef Pilates, još pre skoro jednog veka. Radi se na originalnim spravama koje ove vežbe mogu učiniti lakšim ili težim ili uopšte izvodljivim ljudima koji imaju neki fizički problem. Uz laganu i dobru muziku i opuštajuću atmosferu, radite vežbe potpuno skoncentrisani na svoje telo. Svaka druga misao je suvišna i na taj način, u isto vreme, jačate telo i opuštate um.
Ukoliko još niste spremni za sprave, u gornjoj sali možete vežbati i pilates na parteru, početni i napredni nivo. Ponedeljkom i sredom održavaju se i časovi joge.
Pilates je način vežbanja koji pomaže da steknete pravilno držanje i gipkost tela bez obzira na godine.  Ovde vežbaju i muškarci i žene različitih generacija. To je spoj korektivne gimnastike, baleta i joge sa nebrojenim kombinacijama i modifikacijama vežbi koje se mogu prilagoditi svima. Zbog opterećenja koje se koristi pri radu na spravama ovaj način vežbanja se naziva i "pilates teretana".
 
Radi se u malim grupama tako da ima prostora za bliže upoznavanje sa klijentima koji uglavnom postaju i prijatelji. Ovde možete popiti kafu, prelistati novine, zakazati masažu, ostaviti stvari ...
 
Feel Pilates tim veruje u individualni pristup i umeće slušanja. Ozbiljno shvata svaku sugestiju i mnogo energije ulaže u svaki čas.  Uspeli su da stvore kutak gde se neguje holistički pristup vežbanju i gde možete razmeniti  iskustva o zdravoj ishrani i zdravom načinu života uopšte. I sve započete teme u studiju možete naći i na blogovima koje uređuju, na srpskom My Pilates Place i na engleskom jeziku All About Good Habits.
 
Ovde se veruje da je sreća u osećaju rasta i napretka i svi se trude da svaki novi radni dan bude bude bolji od prethodnog.


Video