URADI SAM NOVI BEOGRAD

Tržni centri Beograd

Adresa: Đorđa Stanojevića 35, Roda centar, 11070 Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/ 22-84-686
E-mail: prodajaroda@uradi-sam.rs
Sajt: www.uradi-sam.rs

4/ 5stars

Uradi Sam doo započeo je s radom kao mešovita srpsko-belgijska firma 2003. godine u Beogradu, kao prva firma tog tipa u celoj Srbiji. Prvi prodajni centar otvoren je iste godine u Novom Beogradu na prostoru od 2.000 m2, da bi naredne, 2004. godine otpočeli sa radom i centri u Beogradu, na Karaburmi, a od 2006. godine u Novom Sadu i 2007. u Kruševcu. 2009. U Zemunu u naselju Galenika u okviru TC BN BOS OUTLET.

Prodajna mesta Karaburma, Galenika, Novi Sad i Kruševac prostiru se na površini od po 2.500 m2. U bliskoj budućnosti planiramo otvaranje još nekoliko prodajnih centar širom Srbije, u Nišu, Čačku, Sremskoj Mitrovici itd. U prodavnicama firme "Uradi Sam" može se kupiti širok spektar raznih proizvoda. Nudimo Vam veliki izbor ručnih i električnih alata, zidnih i podnih obloga, boja i lakova, aparata za rasvetu, sanitarnih uređaja, proizvoda za domaćinstvo, nameštaja za kuće i bašte, pribore za automobile ... I sve to, kako za profesionalne majstore tako i za one koji to rade iz hobija.

Danas "Uradi Sam" ima preko 80 zaposlenih, koji će Vam ponuditi preko 20.000 različitih proizvoda u našim prodavnicama. Sa ovim brojem zaposlenih i artiklima koje nudimo spadamo među prve trgovačke centre ovog tipa u zemlji.

USLUGA DOSTAVE

Kako bismo Vam barem malo olakšali posao, pružamo Vam i uslugu dostave robe na kućnu adresu. Za sve informacije vezane uz dostavu kao i uslove dostave robe obratite se našem prodajnom osoblju u Vama najbližem Uradi Sam centru.

USLUGA SEČENJA DRVETA

U našim centrima imate mogučnost rezanja kupljenog materijala bilo da se radi o iverici, lesonitu, medijapanu, radnim ili osb pločama. Za sve informacije oko sečenja, obratite se našem prodajnom osoblju u Vama najbližem Uradi Sam centru.

Radno vreme: Ponedeljak - Petak 08 - 20 h Subota 08 - 18 h Nedelja 09 - 16 h