Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BRANIK SERVIS DUKI

BRANIK SERVIS DUKI

Auto lakireri Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: E1
  • Trolejbus: 19, 21, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Branik servis Duki je specijalizovani servis za popravku, farbanje i reparaciju branika za sve vrste vozila. Pored sređivanja branika, možemo da Vam ponudimo kompletne farbarsko-limarske radove na celom automobilu, po najpovoljnijim cenama u gradu, ali i šire. Dugogodišnje iskustvo i stručnost našeg tima, sigurne, efikasne i proverene metode rada koje smo usavršili, kao i upotreba najsavremenije opreme i alata, samo su neke od prednosti koje Vam nudi branik servis Duki.

Posebno naglašavamo više nego pristupačne cene koje se određuju na osnovu vrste i težine usluga koje su Vašem vozilu potrebne. Branik servis Duki nudi širok dijapazon usluga, nezavisno od vrste štete na Vašem vozilu:

- limarija
- farbanje vozila
- varenje plastike automobila
- krpljenje branika – branik servis
- poliranje automobila i farova
- auto lakiranje

Bilo koja vrsta vozila da je u pitanju nudimo Vam sve vrste popravki brzo, efikasno i pouzdano. Naš tim iskusnih stručnjaka će u najkraćem roku otkloniti sitna ili krupna oštećenja, udubljenja i ogrebotine na braniku Vašeg automobila i učiniti da izgleda kao nov. Takođe, već dugi niz godina uspešno vršimo varenje plastike automobila. Još jedna usluga koju Vam nudimo u okviru servisa Duki je rad na limariji vozila, kao i kompletno farbanje i lakiranje vozila.

Zahvaljujući specijalizovanim komorama za farbanje i korišćenjem najkvalitetnijih boja i lakova, možemo da garantujemo kvalitetno i veoma precizno farbanje automobila i drugih vrsta vozila. Ukoliko želite da Vašem četvorotočkašu vratite nekadašnji sjaj, naša preporuka je poliranje vozila koje će efikasno otkloniti ogrebotine i druga sitna oštećenja. Profesionalni alati i kvalitetne polir paste koje koristimo u radu, kao i vrhunska preciznost naših majstora, učiniće da Vaš četvorotočkaš izgleda kao nov kada izađe iz našeg servisa. Osim toga, vršimo i proces poliranja farova koji su svakodnevno izloženi različitim spoljašnjim uticajima što smanjuje njihove performanse i skraćuje vek trajanja.

Osnovna svrha ovog procesa je reparacija zamagljenih i požutelih farova, koji će na taj način ponovo moći da vrše svoju osnovnu funkciju, a to je osvetljavanje puta noću, što značajno doprinosi Vašoj sigurnosti na putevima.

Neka Vaš automobil zablista novim sjajem, posetite branik servis Duki!

 

Foto

BRANIK SERVIS DUKI Auto lakireri Beograd
BRANIK SERVIS DUKI Auto lakireri Beograd
BRANIK SERVIS DUKI Auto lakireri Beograd