Zatvori
ARIES SERVIS HIDRAULIKE Auto servisi Beograd translate.Član 20 godina

ARIES SERVIS HIDRAULIKE

Auto servisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Po dogovoru!
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 65, 71, 72, 75, 77, 78, 83

Dodatne Lokacije

Servis servo sistema Aries je specializovan servis za remont servo sistema i svih komponenti od kojih se taj sistem sastoji. Servo sistem se sastoji od servo letvi ili servo glave, servo pumpe i creva ili cevi kojima su povezane ove komponente. Radimo servis za sve vrste i tipove vozila.

U našem servisu možete dobiti kompletnu uslugu remonta servo letve, servo pumpe i servo glave kao i demontaže i montaže na vaše vozilo i na sve radove dobiti garanciju od 12 meseci. Takođe možete samo doneti određeni deo na remont ukoliko već imate mehaničara kod koga održavate vaše vozilo.

Prilikom remonta letvi volana menjaju se svi zaptivni elementi odnosno semerinzi i o ringovi kao i čaura letve volana i ležajevi. Pri ugradnji se koriste corteco semerinzi za visoke pritiske fabričkih dimenzija i kvaliteta, pravljeni od specijalnih materijala (razni tipovi i mešavine guma, kaučuka…) koji imaju veliku otpornost na habanje, razne vrste ulja i  na visoke temperature. Ukoliko imate želju da malo više i detaljnije pročite rad, strukturu i karakteristike letvi volana kao i sam način remonta možete to učuniti na stranicama Remont letve volana i Šta je servo letva.

Ukoliko imate problema sa servo pumpom na vašem vozilu možete nas kontaktirati. Remont pumpe obuhvata zamenu semeringa, ležajeva i o ringova. Takođe se ugradjuju semerinzi najbolji na tržištu marke CORTECO a ležajevi japanske marke KOYO. Sve o pumpama, kvarovima i karakteristikama možete pogledati na Šta je servo pumpa i Remont servo pumpe.

Kada imate problema sa servo sistemom slobodno nas kontaktirajte, spremni smo uvek da vam pomognemo i  da damo besplatan savet. Sve dodatne informacije i saznanja o servo sistemima možete pronaći na našem sajtu www.servo.rs

Foto