Zatvori
SELIDBE STOŠIĆ Selidbe Beograd

SELIDBE STOŠIĆ

Selidbe Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Dodatne Lokacije

Firma za preseljenje i kombi prevoz stvari Stošić Beograd vođa je u samom broju obavljenih prevoza i selidba na teritoriji Beograda ali i širom Srbije. Svi naši klijenti rado nas preporučuju i prisutni smo u svim opštinama u Beogradu. Nudimo brze i kompletne usluge jer angažujemo veliki broj radnika za svaki posao i imamo na raspolaganju odličan vozni park. Pored kombi vozila tu su i traktorska vozila sa različitim mogućnostima nosivosti i gabariteta tako da sigurno možemo odgovoriti na sve vaše potrebe. Najvažnije od svega je da smo uvek spremni da krenemo sa prevozom kada vam je to potrebno. Naša glavna delatnost u kojoj imamo preko deceniju iskustva je preseljenje i prevoz nameštaja, ali takođe nudimo i prevoz drugih tereta, sve vidove transporta, uslugu pakovanja, prodaju kutija od kartona, odvoženje stvari na deponiju i mnogo više. Kompletne usluge seljenja sa jedne adrese na drugu. Proces se sastoji od punog utovara vaših stvari u naše vozilo, transporta i na kraju istovara. Takođe po želji možemo da spakujemo i raspakujemo vaše stvari.

Što je najbitnije vozila su uvek spremna da krenu u prevoz vaših stvari. Selidba nameštaja je glavna delatnost koju radimo više od deset godina ali radimo i prevoz tereta, sve moguće transporte, uslugu pakovanja, prodaju kartonskih kutija, odvoz starih stvari na deponiju i još mnogo toga. Naši radnici su obučeni da izvrše sve vrste montaže i demontaže tako da će preseliti i čitave ormare, kuhinje i slično bez ikakvog oštećenja. Kada je reč o selidbama poslovnih prostora isto važi i za sve mašine i elektroniku koje takođe stručno premeštamo.

Godine iskustva garantuju najbolje rezultate. Postali smo lideri na našem tržištu kada je reč o selidbama u Beogradu i za nas rade isključivo obučeni profesionalci. Isto važi i za sve druge gradove u Srbiji. Svaki posao obavlja se odgovorno i savršeno, od premeštanja samo par komada nameštaja pa do celokupnih selidbi. Naš moderan vozni park, stručni radnici i veliko radno iskustvo su vam na raspolaganju.