Zatvori
DOM ZA STARE JELADOM Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 5 godina

DOM ZA STARE JELADOM

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 601, 603, 604, 605, 607, 610

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

“Jeladom 2” je novi i luksuzni dom za smeštaj i negu starih lica koji je smešten u Surčinu u Beogradu, u mirnom i prijatnom delu grada. Pored luksuznog smeštaja pružamo i najkvalitetniju medicinsku negu zahvaljujući našem timu lekara i medicinskog osoblja.

Da bismo Vam pružili što sveobuhvatniju negu, naš tim u domu Jeladom 2 sastoji se od stručnjaka poput lekara opšte prakse, socijalnih radnika, medicinskih sestara, fizioterapeuta, negovateljica, defektologa i drugih čiji prioriteti su da ostvare zadovoljstvo, udobnost i zdravlje naših klijenata.

Naš dom radi uz licencu Ministarstva rada i socijalne politike kao i dozvolu Ministarstva zdravlja za obavljanje zdravstvene delatnosti. Korisnici uživaju luksuzan smeštaj u svetlim, moderno opremljenim sobama koje imaju pristup KATV kao i SOS taster za pozivanje osoblja. Kao i sve ostalo i kupatila su posebno adaptirana za polu pokretna i nepokretna lica. Za bogatiji društveno socijalni život korisnika organizujemo razne društvene aktivnosti, radionice i slično.