Zatvori
MAJSTORI Enterijer - uređenje Beograd translate.Član 5 godina

MAJSTORI

Enterijer - uređenje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 19:00
Utorak 12:00 - 19:00
Sreda 12:00 - 19:00
Četvrtak 12:00 - 19:00
Petak 12:00 - 19:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25P, 26
  • Tramvaj: 7, 14, 5, 6

Dodatne Lokacije

Mi smo „Majstori“ d.o.o. Nastali smo 1994. kao samostalna trgovinska radnja, da bismo u naredne tri godine izrasli u privatno preduzeće. Iza nas je 26 godina opremanja prostora zavesama i garnišnama na majstorski način!

Naša maloprodajna delatnost obuhvata saradnju sa velikim brojem renomiranih arhitekata i dizajnera enterijera, sa kojima smo do danas opremili veliki broj luksuznih objekata, privatnih kuća i poslovnih prostora širom Srbije i regiona. Naše zavese i garnišne krase domove mnogih ličnosti iz kulturnog i javnog života, brojne hotele i javne ustanove.

Uporedo sa time razvijali smo se i kroz veleprodaju garnišni, u saradnji sa drugim majstorima koji izrađuju zavese. Od samog početka rada direktni smo uvoznici garnišni svetski priznatog brenda FOREST (Holandija). Dobroj saradnji sa drugima svakako doprinosi i bogat stalni lager različitih tipova garnišni koje radimo na meru. Ponosni smo na činjenicu da smo među prvima u Beogradu koji su u svoju ponudu uvrstili garnišne sa mehanizmom za povlačenje zavesa.

Opremanje zavesama, dekorativnim tkaninama i garnišnama je bitan element u oblikovanju Vašeg prostora. Za nas su Vaše želje i potrebe na prvom mestu. Izbor tipa garnišni i načina postavljanja i šivenja zavesa, uz postizanje maksimalne racionalnosti u utrošku tkanine i cenama zahtevaju angažovanje profesionalaca. Naša usluga obuhvata besplatan dolazak radi snimanja objekta i uzimanja mera, projektovanje, pomoć pri odabiru tkanina i kompletnu realizaciju dogovorenog rešenja. Godine iskustva i stotine zadovoljnih klijenata najbolje govore o našim kriterijumima, posvećenosti sa kojom pristupamo poslu i uspešnosti naših rešenja.

Mi smo mala i nepretenciozna firma koja je dobro ime stekla negujući besprekoran kvalitet robe i izrade, ljubaznost i razumne cene – i iznad svega vodeći se najvišim estetskim standardima.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice