ROVEX INŽENJERING DOO

Grejanje Beograd

Adresa: Đorđa Stanojevića 11b/7 (Naselje Belvil, zgrada Krin), Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/ 311-52-08, 785-68-33
E-mail: prodaja@rovex.co.rs
Sajt: www.rovex.rs

4.5/ 5stars

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Norveški radijatori, podno grejanje, zaštita od snega i leda, merni instrumenti

Rovex Inženjering d.o.o je preduzeće, osnovano 2000. godine. Sedište preduzeća je na Novom Beogradu. Preduzeće se bavi sistemima električnog grejanja namenjenim stambenim i poslovnim objektima.

Od samog osnivanja firme smo Generalni zastupnici za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Norveške firme ADAX, vodećeg svetskog proizvođača električnih radijatora.

NORVEŠKI RADIJATOR GLAMOX 3001 - Orginalni norveški proizvod, radijator GLAMOX 3001 nastao je kao plod dugogodišnjeg razvoja sistema električnog grejanja firme ADAX, kao peta genaracija radijatora makismalno koristi zakone termodinamike i najnovija dostignuća elektronike.

NORVEŠKI RADIJATOR ADAX NEO - Norveška kompanija ADAX je odgovorila novom dobu – novom dizajnu, proizvela novu seriju radijatora nazvanih ADAX NEO koji će uskoro postati osnovni komad nameštaja u svakom prostoru.

ELEKTRIČNO PODNO GREJANJE ELEKTRA - Sistem podnog grejanja ELEKTRA je napravljen od najkvalitetnijih materijala koji imaju životni vek duži od 30 godina.

Električni grejni kablovi i grejne mreže, bez pokretnih delova koji se mogu habati i uz pomoć tehnologije kvalitetnih elektronskih termostata, sistem ne zahteva nikakvo održavanje tokom ekspolatacije.

Pouzdani elektronski termostat omogućava Vam jednostavno podešavanje temperature poda odnosno prostora. Postoji i mogućnost programiranja grejanje u skladu sa ritmom Vašeg života i navika.

ZAŠTITA OD SNEGA I LEDA - GREJANJE OLUKA I KROVOVA – U ponudi imamo sisteme koji sprečavaju zadržavanje snega i leda na krovovima, u olucima, odvodnim cevima, na prilazima, putevima, stepeništima, terasama, vijaduktima, mostovima, itd.

Pravilno projektovanje i izrada instalacija koje štite od snega i leda omogućuju da grejane površine ne budu prekrivene snegom i ledom, da oluci i odvodne cevi budu prohodni ili da se na krovu ne stvaraju snežni nanosi i ledenice. Sistemom zaštite od snega i leda treba upravljati odgovarajućim termostatom.

MERNI INSTRUMENTI I UREĐAJI - Tragajući za pouzdanim mernim instrumentima naišli smo na izuzetnog partnera, Nemačku firmu TROTEC, od 2006 godine prodajemo i zastupamo njihove merne uređaje za profesionalnu i kućnu upotrebu.  HACCP Termometri, ubodni termometri, anemometri, manometri, termohigrometri, vlagomeri, daljinomeri, data logeri, detektor gasa, detektor napona, merač buke, merač potrošnje, laserski metri, laserski termometri i još mnogo toga...

****************************

Norveški radijator GLAMOX 3001
Proizveden u Norveškoj uz upotrebu najsavremenije tehnologije. Već 10 godina uspešno greje naše sugrađane. Norveški radijatori daju pun konfor centralnog grejanja, uz nisku  cena instalacije, malu potrošnju električne energije. Izuzetno pogodni za decu i starije osobe. Grejanje za 21 vek, ne troši kiseonik iz prostorije, nema žarenja grejača niti sagorevanja prašine, jednostavno se montira, ne zahteva održavanja tokom i nakon garantnog roka od 5 godina, i uz sve to troše 25-50% manje elektirične energije od ostalih grejnih tela na struju.

ADAX NEO Novi model norveškog radijatora
Posebna pažnja je posvećena uštedi energije i očuvanju prirodne sredine. Standardno ugrađeni digitalni termostat intelegentno Vas greje u skladu sa Vašim potrebama i dodatno štedi i do 15% električne energije. ADAX NEO ispunjava najstrože ekološke zahteve, ne troši kiseonik i ne prouzrukuje alergije.

ADAX NEO Moderno, udobno, elegrantno, savremeno i funkcionalno
Najnovija generacija ADAXNEO objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Uklapa se u različite tipove enterijera i garantuje udobnu toplinu doma po kojoj su Norveški radijatori odavno čuveni. Svojim avangardnim i svežim bojama ADAXNEO svakom eneterijeru pruža kreativni koloristički kontrast.

Norveški radijator VPS za kupatilo
Obezbeđuje toplo i suvo kupatilo bez kondenzacije i vlage na zidovima, otporan je na prskanje vodom, poseduje sigurnosni termostat, malih je dimenzija i male instalirane snage što ga  čini izuzetno ekonomičnim. Temperatura površine prednje ploče od samo 60°C, čine ovaj radijator sigurim i vrlo prikladinim za kupatila.

Električni sušač peškira ELEKTRA CX
Električni sušači su prikladnog dizajna i svojim elegantnim izgledom lako se uklapaju u prostor. Sušači se mogu koristiti kad god je to potrebno jer veoma lako i brzo suše Vašu odeću. Male snage prilagođene za sušenje svih vrsta tkanina, optimalno sušenje uz minimalnu potrošnju. Pored toga sušaci su besprekorni držači peškira.

Električno podno grejanje sa grejnim kablovima
Najnovija tehnologija grejnih kablova VCD obezbeđuje fantastičan ugođaj hodanja po toplim podovima napravljenim od prirodnih materijala. Bez pokretnih delova, ne zauzimaju prostor i ne zahtevaju održavanje. Elektronska regulacija temperature obezbeđuje  najekonomičnije i najzdravije grejanje na tržistu.

Električno podno grejanje sa grejnim mrežama
Grejne mreže MD napravljene su od posebno konstrusanih grejnih kablova veoma malog preseka. Postavljaju se direktno u lepak ispod pločica ili kamenih obloga, pogodne su kod rekonstrukcije objekata, jer ne podižu nivo poda. Grejne mreže mogu da služe kao osnovno i kao dodatno grejanje, odnosno kao efekat toplog poda.

GREJNI KABL VCD 25W/m

Grejanje terasa i verandi
Pomoću našeg sistema zaštite od zamrzavanja, lako, brzo i bez oštećenja možete imati čistu, samim tim bezbednu terasu. Vaša fasada će duže trajati i sigurno nećete imati prokišnjavanje. Snaga potrebna za topljenje snega i leda ako je terasa van fasade (gabarita) zgrade je 250-300W/m2, dok za terase u oviru zgrade potrebno je ~200W/m2.

Grejanje rampi i trotoara
Ukoliko imate garažu i ulazak u istu je pod nagibom, biće izuzetno teško isparkirati Vašeg ljubimca, da bude bezbedno i bez posledica, ako je tokom noći napadao sneg. Rampu je moguće grejati celom površinom ili samo kolotrag, razlika je samo u instaliranoj snazi. I u ovom slučaju se koriste grejni kablovi snage 25W/m.

Grejanje stepeništa i prilaza
Mi Vam možemo pomoći tako što nećete morati da čistite Vaš ulaz i stepenište, nećete morati da vodite računa pri izlasku iz kuće. Naš sistem zaštite od zamrzavanja je dugotrajan i efikasan. Za otapanje snega sa stepeništa se koriste grejni kablovi snage 25W/m, zbog veće instalirane snage po kvadratnom metru.

Električno podno grejanje sa grejnim folijama
Problem hladnih laminantnih podova više ne postoji - naša revolucionarna grejna folija može se instalirati direktno ispod laminantnog poda. Grejna folija je brz i efikasan sistem grejanja koji u potpunosti menja  konvekcione tipove grejanja kao što su TA peći, radijatore ili grejalice, uz potpun konfor podnog grejanja.

Samoregulirajući grejni kabl SelfTec za grejanje oluka i slivnika
Troškovi koji nastaju zbog oštećenih oluka i krovova veći su od troškova ugradnje našeg grejnog sistema. Intelegentni grejni kabl sam sebe reguliše da radi onoliko koliko je potrebno i kad je potrebno. Njegove prednosti su: LAKA INSTALACIJA, SIGURNOST, POUZDANOST, VISOK KVALITET I EKONOMIČNOST

Grejanje antena, antenskih stubova i tornjeva pomoću SelfTec grejnog kabla
Sneg koji se zadržava stvara led na tanjirima satelitskih antena, antenskim stubovima i potpornim  antenskim konstrukcijama, često prouzrokuje mnogobrojne probleme: oštećenja na uređajima, smenjete prilikom prijem i emitovanje signala i sl. Upotreba grejnih kablova uspešno sprečava negativne posledice zime.

Merni uređaji TROTEC
Namenjeni za profesionalnu i kućnu upotrebu, zahvaljujući modernoj tehnologiji jednostavno po veoma povoljnoj ceni merite fizičke veličine koje su nekada zahtevale veome skupe uredjaje. Lako i jednostavno izmeriti temperaturu, vlažnost, pritisak, vlagu, udaljenosti, brzinu, jačinu zvuka, emisiju ugljen-monoksida, emisiju mikrotalasa, detektovati prisustvo gasa, potrošnju struje itd.

*************************

Đorđa Stanojevića 11b/7 (Naselje Belvil, zgrada Krin), Novi Beograd
011/ 311-52-08,
011/785-68-33

prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs

 

 

 

 

Ključne reči: norveski radijatori, norveski radijator, grejanje, centralno grejanje, radijator, podno grejanje, grejni kablovi, grejne mreze, grejanje oluka, grejanje rampi, grejaci za oluke, termometri