Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DUŠANOVAČKI CVET

DUŠANOVAČKI CVET

Ketering Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 23:00
Utorak 09:00 - 23:00
Sreda 09:00 - 23:00
Četvrtak 09:00 - 23:00
Petak 09:00 - 23:00
Subota 09:00 - 23:00
Nedelja 12:00 - 21:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


U potrazi ste za ukusnim tradicionalnim jelima?

Uželeli ste se srpske kuhinje?

Dobrodošli u naš porodični restoran gde Vas očekuju mnoga pažljivo odabrana jela koja će zadovoljiti Vaš ukus i stomak. “Dušanovački cvet” je jedan od najstarijih restorana u Beogradu koji naša porodica vodi generacijama. Neki će reći da je 37 godina tradicije više nego dovoljno i da govori samo za sebe, ali to je samo početak naše priče.

Danas već poznat nadaleko i naširoko, naš restoran Dušanovački cvet zašao je, može se reći, u svoje zlatne godine. Oni malo stariji ponekad nas zovu i restoran “Kod Spase” i prisećaju se dana kada su se kod nas okupljali boemi i umetnici Beograda i dugo mudrovali o najrazličitijim temama uživajući u jelu i piću, onako “sa merakom”.

I danas nam dolaze, naravno, ali im društvo prave gosti iz najrazličitijih slojeva društva, staro i mlado, prijatelji, zaljubljeni, poslovni saradnici, porodice. U prijatnom i toplom ambijentu, uz osmehe ljubaznog osoblja i miris domaće kuhinje uz golicave zvuke tamburaškog orkestra, sigurno ćete i Vi uživati “sa merakom”.

Nadaleko i naširoko gosti hvale naš bogat restoranski meni. Tu su roštilj-specijaliteti, najmanje devet vrsti bifteka, raznovrsne đakonije spremane ispod sača i još mnogo više. Sigurni smo da će svako ovde pronaći nešto u šta će se zaljubiti i čemu će se vraćati. Osobito smo ponosni na naš bogat izbor domaćih i stranih vina.

Ako Vam je došlo da nešto slavite, naš restoran je idealno mesto za Vas jer o našim proslavama pripoveda se dugo. Svaki dogovor je moguć da bismo što više ulepšali Vaš posebni dan. Prelep ambijent, mirna zelena bašta i naravno gostoljubivost našeg osoblja su savršeni za Vaša okupljanja, slavlja, druženje i druge događaje. Bašta može da smesti do 110 gostiju, a restoran 80 u prizemlju i 50 na spratu.

Skromno smatramo da je za svaku pohvalu činjenica da je svaki gost koji nas je posetio u poslednjih 37 godina postao naš redovni. Niko od nas ne odlazi bez punog stomaka i širokog osmeha, a ni bez planova da nam se u najkraćem roku vrati. To je tradicija koju smo održali još od onog davnog dana kada je deda Spasa otvorio ova vrata svojim prvim gostima.

Dusanovački cvet
Ustanička 78, 11000 Beograd

Telefon: +381 11 3445065
E-mail: info@dusanovackicvet.rs
FB: facebook.com/dusanovackicvet

Foto

DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd
DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd
DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd
DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd
DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd
DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd
DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd
DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd
DUŠANOVAČKI CVET Ketering Beograd