Zatvori
GUINOT YBC Kozmetički saloni Beograd translate.Član 5 godina

GUINOT YBC

Kozmetički saloni Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 16, 65, 71, 72, 75, 77, 78, 83

Dodatne Lokacije

U salonu lepote GUINOT YBC se više od 15 godina veoma uspešno bavimo isključivo negom lica.

Novo u salonu je tretman DERMAPEN APARATOM najnovije generacije (DERMAPEN 3).  Namenjen je za uklanjanje bora, fleka i ožiljaka kao i za stimulaciju regenertivnih procesa u koži. To je aparat na čijem se vrhu nalaze nastavci u obliku malih igala kojima se tretira koža pod pravim uglom a pri tom se može kontrolisati dubina uboda (od 0,2-2.5 mm) i brzina uboda zavisno od regije koju želimo da tretiramo. Zbog činjenice da su ubodi pod pravim uglom moguće je prići i nepristupačnim zonama a pri tom je i oštećenje tkiva minimalno. Na ovaj način se u kožu mogu aplikovati i različite veoma korisne supstance (slično mezoterapiji) a sami ubodi su mikrotraume koje stimulišuoslobađanje prirodnih faktora rasta, migraciju i proliferaciju fibroblasta i stvaranje novih kolagenih i elastičnih vlakana. Na ovaj način se prirodnim putem stimulišu procesi regeneracije u koži.

Uz pomoć vrhunske francuske profesionalne GUINOT i dugogodišnjeg iskustva možemo da tretiramo sva stanja i probleme na koži ali i da je redovno negujemo kako bi dugo bila sveža i mladalački lepa.

Osnovni  GUINOT tretman za negu svih tipova i stanja kože je HIDRADERMIJA sa DUPLOM JONIZACIJOM koji je zamenio standardnu HIDRADERMIJU. U pitanju je tretman za dubinsko čišćenje, hidriranje i oksigenaciju kože lica. Sada smo u mogućnosti da još efikasnije tretiramo lice, posle samo jednog tretmana:

- nivo hidratacije je povećan do 52%
- dubina bora smanjena do 50%
- iritacije i crvenilo ublaženi do 20%
- koža bolje nahranjena do 76%.

Pravim izborom preparata ovaj tretman možemo prilagoditi svakom pojedinačnom klijentu i potrebama baš njegove kože bez obzira na pol i godine.

Za osobe kojima su potrebni intenzivniji anti-ageing tretmani GUINOT je kreirao HIDRADERMIJU LIFT- tretman koji uz pomoć struje i posebnih elektroda obezbeđuje limfnu drenažu i mišićnu stimulaciju lica i vrata a ujedno se u dublje slojeve kože ubacuju aktivne materije u jonskom obliku. Zavisno od potreba i želja klijenata tretman se može raditi pojedinačno ili u seriji. Nekada je dovoljno uraditi samo 3 tretmana da lice povrati svoju čvrstinu i mladalački izgled do se u drugim slučajevima možemo opredeliti za seriju od 5 ili 10 tretmana.

EYE LOGIC tretman je posebno namenjen za deliktnu očnu zonu. Utiče na ublažavanje bora i finih linija, otklanja nadutost i tamne kolutove i vraća očima mladalački izgled i sjaj. Može se kombinovati sa drugim GUINOT tretmanima ili se raditi u seriji. Za najbolji efekat se preporučuje serija 3-5 tretmana.

U salonu lepote GUINOT možemo Vam ponuditi i ELEKTROEPILACIJU – trajno uklanjanje dlačica sa najdelikatnijih zona brzo, efikasno i potpuno bezbedno. U pitanju je jedina metoda kojom se dobija trajan efekat jer se tretira svaka dlačica pojedinačno bez obzira na njenu boju i debljinu. Tretmani traju 5-25 minuta zavisno od regije i broja dlačica i nije potrebna nikakva posebna priprema (uklanjanje brijačem).

Za potpuni efekat glatke, čiste i negovane kože neophodno je uklanjati bradavice, keratoze, pigmentacije i ostale promene. ELLMAN aparat koji radi na principu radiotalasa omogućava, brzo i efikasno uklanjanje raznih promena sa kože.

Salon vodi dr med Jadranka Marković.