Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Kozmetički saloni Beograd

Potrebna Vam je neka kozmetička usluga? Možda nadogradnja noktiju ili trepavica? Interesuje Vas cena depilacije? Vama je potreban kozmetički salon. Ovde se nalaze kozmetički saloni u Beogradu sa kompletnim ponudama, fotografijama, cenama i opisom usluga, kontakt telefonima, kao i informacijama o radnom vremenu.

FAQ

Da li mogu da kupim profesionalne kozmetičke proizvode za kućnu upotrebu?

Možete ih nabaviti kod ovlašćenih dobavljača, ali profesionalni kozmetički proizvodi su uvek značajno skuplji od široko dostupnih proizvoda.

Da li se u kozmetičkom salonu mogu posavetovati o zdravlju i nezi kože i kose?

O svakodnevnoj nezi kože i kose možete se posavetovati kod ovlašćenog kozmetičara, ali ukoliko patite od specifičnih problema kože i kose najbolje je obratiti se dermatologu.

Da li moram zakazati posetu kozmetičkom salonu?

Ako dolazite na tretman onda je gotovo uvek poželjno zakazati vašu posetu unapred, ne samo da biste izbegli čekanje i obezbedili termin, već i zato što za određene tretmane neki saloni moraju angaživati specijaliste koji dolaze po pozivu.

Da li su proizvodi koje koriste kozmetički saloni kvalitetniji od kupovnih?

Profesionalni kozmetički proizvodi sadrže veće koncentracije kvalitetnijih sastojaka koji inače idu u proizvode za kozmetičku negu.

Treba li pre tretmana kože ili kose da uradim test na alergije?

Ako imate osetljivu kožu i skloni ste alergijama, preporučljivo je uraditi test na alergije da biste uvideli da li ste osetljivi na neki od sastojaka koji se koriste prilikom tretmana.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere