Zatvori
AVANT GARDE STUDIO Kozmetika Beograd

AVANT GARDE STUDIO

Kozmetika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 18:00
Nedelja Po pozivu!

GSP

  • Autobus: 16, 24, 27e, 35, 58, 95, 65, 77
  • Trolejbus: 41

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Izlazak na teren

U jednoj od najpoznatijih beogradskih ulica, Kosovskoj 1, otvoren je frizersko-kozmetički studio Avant-Garde. Novi, konceptualni salon predstavlja spoj, na prvi pogled, neraskidivih segmenata – zdravlja, nege, lepote i mode. Osnovan kako bi zadovoljio sve potrebe urbanih, gradskih ljudi koji prate trendove i žele samo najbolje za svoje telo i izgled, studio Avant-Garde nudi mnogobrojne vrhunske usluge.

Tim edukovanih i usko specijalizovanih stručnjaka iz različitih oblasti zdravlja i nege tela, okupljeni su oko zajedničkog cilja – da svaku vašu manu pretvori u adut, a vrlinu dodatno istakne, tako da svaki klijent iz salona izađe sa osmehom na licu i sa zadovoljstvom mu se vrati.

Unutrašnjost salona Avant-Garde odiše nesvakidašnjim i autentičnim izgledom, kombinujući moderni i rustični stil i podsećajući na svetske salone iz modnih editorijala. Prijatnu atmosferu upotpunjuje i ljubazno osoblje koje je na raspolaganju sedam dana u nedelji, dok vrhunsku i kvalitetnu ponudu usluga čine tretmani lica, manikir, medicinski pedikir, depilacija, vakum slim, iscrtavanje obrva, profesionalno šminkanje, kao i muški, ženski i dečiji frizerski salon.

Avant-Garde studio ima ekskluzivnu saradnju sa nekim od čuvenih i najboljih svetskih brendova. „Biologique Recherche“, istaknuta linija renomirane francuske laboratorije, „Revlon“, američki kozmetički gigant, „NYX professional“ kozmetika iz L’oreal porodice OPI, najzastupljeniji brend za negu noktiju u svetu, garancija su kvaliteta koje studio Avant-Garde nudi svim svojim klijentima.

Raznolikost usluga na jednom mestu i profesionalizam eksperata u Avant-Garde studiju, uštedeće Vaše dragoceno vreme i ispuniti sva Vaša očekivanja!

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi