Zatvori
HOLISTIK BALANS Life coach, edukacija Beograd

HOLISTIK BALANS

Life coach, edukacija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Petak 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Subota 10:00 - 14:00 / 16:00 - 20:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 26, 46, 55, 31, 17, 30
  • Trolejbus: 22

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Rezonanta terapija, kvanta medicina, akupunktura

HOLISTIK BALANS
Centar za kvantnu harmonizaciju tela, mentalnu i emotivnu podršku i relaksaciju

- Kvantna medicina
- Biorezonantna terapija
- Kvantno magnetna analiza

- Bahove kapi
- Akupunktura
- Masaža i akupresura

Kvantna medicina
Analiza i biorezonantno balansiranje celog organizma. Podsticaj i podrška već postojećim, prirodnim mehanizmima regulacije telesnih funkcija. Potpuno komforan i jednostavan tretman za pacijente, bez bilo kakvih pratećih negativnih efekata. Namenjeno svima koji žele da poprave svoje trenutno zdravstveno stanje i onima koji žele da neguju i očuvaju optimalno funkcionisanje svog tela.

Kvantno magnetna analiza
Kratak, jednostavan i vrlo koristan pregled osnovnih telesnih funkcija. Vrednosti izmerenih parametara grupisani su u 4 kategorije stanja: dobro, umereno odstupanje, srednje odstupanje, veliko odstupanje. Pored analize osnovnih telesnih funkcija, mogu se odrediti nivoi vitamina, minerala, štetnih supstanci. Dobar izbor za sve koji žele povremene ,brze i kratke provere stanja svog tela.

Bahove kapi

Podrška i pomoć za prevazilaženje i rešavanje mentalnih i emotivnih stanja koja remete svakodnevno funkcionisanje. Odabir individualnih preparata kroz stručno vođene konsultacije. Bahove kapi predstavljaju vrlo suptilan, siguran i jednostavan pristup poboljšanju psihičkog stanja i napretku u svim oblastima života.

Akupunktura
Drevna istočnjačka metoda za rešavanje različitih zdravstvenih izazova kroz deblokade energetskih tokova u telu. Postizanjem unutrašnjeg balansa, pokreću se i pojačavaju prirodne sile organizma. Uspostavlja se ravnoteža protoka energije u telesnim sistemima, a naročito na nivou mentalno-emotivno-neuro-endokrino-imune komponente. Akupunktura je dragocena metoda kako za poboljšanje trenutnog zdravstvenog stanja, tako i za očuvanje i unapređenje zdravlja.

Masaža i akupresura
Relaksirajuća masaža celog tela uz individualno odabrane mešavine etarskih ulja odličan je ugođaj i podrška telu da otpusti sve nakupljene napetosti u mišićima, zglobovima i fascijama, razbistri um i ukloni emotivni naboj. Dodatna akupresurna stimulacija pojačava blagotvorni efekat na nervni, endokrini, imuni sistem. Mnogi autori govore da je masaža obavezna komponenta u očuvanju i poboljšanju stanja kompletnog tela.

Saznajte više OVDE

 

Tagovi:
Kvantna medicina Vračar Beograd, Kvantna medicina analiza dijagostika, Bahove kapi iskustva cena Voždovac Beograd, biorezonantna terapija, akupunktura Savski venac , masaža, akupresura Zvezdara