Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SION GARD D.O.O.

SION GARD D.O.O.

Obezbeđenje objekata Beograd

Korisne informacije

SION GARD“ d.o.o. je preduzeće čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.

Preduzeće “Sion Gard”  je prvo i jedino preduzeće na ovim prostorima koje u potpunosti sprovodi implementaciju dva standarda propisana od Međunarodne zajednice ISO 27001:2011 i ISO 9001:2008

Naši zaposleni su dugogodišnji profesionalci, poznati i priznati eksperti sa domaćim i međunarodnim iskustvom. Između ostalog, do sada smo obezbeđivali ustanove i institucije od velikog značaja i visoke osetljivosti, kao što su organi državne uprave, škole, poslovni centri i slično, imamo  bogato iskustvo u realizaciji obezbeđenja lica i dragocenosti u mestu i pokretu, a često smo bili u ulozi nosioca posla za najzahtevnije javne skupove i manifestacije, između kojih sa ponosom ističemo koncerte grupa ”Rolling Stones“, ”Duran Duran“, ”Kool & The Gang“, “AC/DC”, “Bajaga i instruktori”, Vlado Georgijev i Billy Idol.

NUDIMO :

1. Fizičku i tehničku zaštitu

* fizičko obezbeđenje objekata, javnih manifestacija, VIP lica;
* tehničku zaštitu objekata;
* protiv požarnu zaštitu objekata;
* pratnju novca i vrednosti;
* mobilno obezbeđenje (mobile guarding);
* izradu bezbednosnih procena.

2. Čišćenje i održavanje objekata 

* Usluge u oblasti održavanja higijene poslovnih prostora (kancelarija, sportskih, zdravstvenih i trgovinskih objekata, hotela, restorana i kafića), kao i industrijskih hala.
* Preduzeće smo, specijalizovano i opremljeno za pružanje visokokvalitetnih usluga, sa jedinstvenim sistemom održavanja higijene poslvonog prostora.
* Nudimo Vam kompletan program održavanja higijene, od dnevnog čišćenja do preko sedmičnog i mesečnog čišćenja i pranja sudova. 


SVI  NAŠI RADNICI  SU:

* starosti od 25-45 godina,
* izuzetno ozbiljni i pouzdani, većina njih su porodični ljudi,
* stručno osposobljeni za FTO,
* koji poznaju opšta pravila službe i druga normativna akta,
* najveći broj sa odsluženom vojnom obavezom,
* profesionalci u poslu, korektni i odgovorni.

POLITIKA KVALITETA:

1.SERTIFIKAT:  ISO 27001 Sistem menadžment bezbednosti informacija (ISMS)
Međunarodni standard koji svojim zahtevima usklađuje sve procese koji se odnose na generisanje, distribuciju i čuvanje informacija u preduzeću

2. SERTIFIKAT: ISO 9001 Sistem menadžmenta kvalitetom (QMS)
Međunarodni standar koji svojim zahtevima usklađuje procese koji se odnose na upravljanje kvalitetom, kreiranje i razvijanje koncepta Just-in-time što znači da kontinurano proizvodimo uslugu ugovorenog kvaliteta, u ugovoreno vreme i na ugovorenom mestu. za ova dva sertifikate fotografije možete naći na sajtu

3. SERTIFIKAT:  Sertifikat o kontrolisanju
Zvaničan sertifikat koji izdaje Centar za kvalitet u PKS, kojim se potvrđuje da je kontrolisana usluga privatnog obezbeđenja ispunila zahteve srpskog standarda SRPS A.L2.002:2008 koje se odnosi na: fizičku zaštitu, tehničku zaštitu, menadžment vrednostima, menadžment iz kontrolnog centra, detektivske usluge.

Osnovni podaci:

Adresa: Bežanijskih ilegalaca 3
Telefon: 011/2283843
Fax: 011/2283844
Mob:0698856710 i 0698856704
M.B: 20312637
PIB:105104751

Foto

SION GARD D.O.O. Obezbeđenje objekata Beograd
SION GARD D.O.O. Obezbeđenje objekata Beograd
SION GARD D.O.O. Obezbeđenje objekata Beograd