Zatvori

Obućari, popravka obuće u Borči u Krnjači u Kotežu u Ovči Beograd

Obućari, popravka obuće Borča, Krnjača, Kotež, Ovča. Potrebni su vam obućari, popravka obuće u delu grada Borča, Krnjača, Kotež, Ovča, Beograd. U našoj kategoriji obućari, popravka obuće možete pronaći sve informacije i firme iz oblasti obućari, popravka obuće u Borči u Krnjači u Kotežu u Ovči, prezentacije, ponude, cene, radno vreme beogradskih firmi u Beogradu.Trenunto nemamo firme po zadatim kriterijumima pretrage u podoblasti: "Obućari, popravka obuće"

Obućari, popravka obuće u Borči u Krnjači u Kotežu u Ovči Beograd

Obućari, popravka obuće Borča, Krnjača, Kotež, Ovča. Potrebni su vam obućari, popravka obuće u delu grada Borča, Krnjača, Kotež, Ovča, Beograd. U našoj kategoriji obućari, popravka obuće možete pronaći sve informacije i firme iz oblasti obućari, popravka obuće u Borči u Krnjači u Kotežu u Ovči, prezentacije, ponude, cene, radno vreme beogradskih firmi u Beogradu.

FAQ

Da li mogu da produžim ili proširim svoju obuću?

Da, većina obućarskih radnja pruža tu uslugu.

Da li mogu da izvršim skraćenje ili zamenu štikle?

Da, većina obućarskih radnja pruža tu uslugu.

Koje usluge pruža obučarska radnja?

Obućarska radnja se bavi popravkom patika i kožne obuće, kožne galanterije, štikala, zamenom rajfešljusa. Takođe se i bave lepljenjem, ušivanjem, farbanjem, produženjem i proširenjem obuće. Što se tiče platnene patike, moguće je izvršiti zamenu platna.

Filter mobile Filteri Filter mobile Prikaži na mapi
Filter mobile Filteri
Filter mobile
Poništite filtere