Zatvori

Oftalmološke ordinacije u Borči u Krnjači u Kotežu u Ovči Beograd

Oftalmološke ordinacije Borča, Krnjača, Kotež, Ovča. Potrebni su vam oftalmološke ordinacije u delu grada Borča, Krnjača, Kotež, Ovča, Beograd. U našoj kategoriji oftalmološke ordinacije možete pronaći sve informacije i firme iz oblasti oftalmološke ordinacije u Borči u Krnjači u Kotežu u Ovči, prezentacije, ponude, cene, radno vreme beogradskih firmi iz ovog dela grada.Trenunto nemamo firme po zadatim kriterijumima pretrage u podoblasti: "Oftalmološke ordinacije"

Oftalmološke ordinacije u Borči u Krnjači u Kotežu u Ovči Beograd

Oftalmološke ordinacije Borča, Krnjača, Kotež, Ovča. Potrebni su vam oftalmološke ordinacije u delu grada Borča, Krnjača, Kotež, Ovča, Beograd. U našoj kategoriji oftalmološke ordinacije možete pronaći sve informacije i firme iz oblasti oftalmološke ordinacije u Borči u Krnjači u Kotežu u Ovči, prezentacije, ponude, cene, radno vreme beogradskih firmi iz ovog dela grada.

FAQ

Kako dijabetes utiče na vid?

U osnovi, dijabetes oštećuje kapilare u pozadini oka, izazivajući krvarenja. Stoga je veoma važno da dijabetičari redovno obavljaju oftamološke pregled u Beogradu.

Da li mogu da vozim nakon širenja zenica?

Da, ali usled osetljivosti na svetlost moraćete da nosite naočare za sunce.

Šta je glaukom?

Laički rečeno, to je oštećene nerva koji izaziva gubitak perifidnog vida. Kako se radi o ozbiljnoj bolesti, redovne kontrole u oftamološkim ordinacijama u Beogradu su obavezne.

Koliko često treba da idem na pregled kod oftamologa?

Savet lekara je da jednom godišnje obavite oftamološki pregled. Dijabetičari i osobe sa očnim bolestima moraju češće da posećuju oftamološke ordinacije u Beogradu.

Filter mobile Filteri Filter mobile Prikaži na mapi
Filter mobile Filteri
Filter mobile
Poništite filtere