Zatvori
NACIONALNI RESTORAN MIKAN Restorani Beograd translate.Član 15 godina

NACIONALNI RESTORAN MIKAN

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 23:00
Utorak 09:00 - 23:00
Sreda 09:00 - 23:00
Četvrtak 09:00 - 23:00
Petak 09:00 - 23:00
Subota 09:00 - 23:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima

Restoran Mikan uspešno brani čast srpske tradicionalne kuhinje. U samom centru Beograda, restoran "Mikan" privlači sve one koji su u potrazi za tradicionalnim gurmanskim užitkom. U ovom restoranu, očekujte samo najbolje. Bilo da birate nešto "sa kašikom" ili sa roštilja, dobićete obilne i ukusne porcije i uživaćete u ukusu i aromi klasične tradicionalne srpske kuhinje.

Vinska karta je standardna, a za aperitiv preporučujumo domaće rakije. Organizujemo razne vrste svečanosti do 70 gostiju. Cene su pristupačne. Prostor je klimatizovan. Vrhunska ugostiteljska usluga, ljubaznost osoblja i prijatna atmosfera.

Konak Mikan je jedinstveni prostor u centru Beograda sa smislom i osećajem za tradicionalno gostoprimstvo srpske domaćinske kuće. Nalazi se u ulici Maršala Birjuzovoj 14 u blizini zone čuvenih beogradskih kafea, nadomak Knez Mihajlove, Narodnog muzeja, Narodnog pozorišta i drugih kulturnih objekata grada Beograda. Konak Mikan svojim izgledom podseća na tradicionalnu srpsku kuću. Ispod luksuzno opremljenih soba nalazi se restoran sa višegodišnjom tradicijom dobre, gurmanske nacionalne kuhinje, prijatnim ambijentom i ljubaznim osobljem.

U ovom restoranu možete popiti jutarnju kafu, čaj, doručkovati, ručati ili večerati. Radno vreme restorana je od 10h do 23h, svakog radnog dana i subotom. Sigurni smo da ćete u ovim sobama hotelskog tipa imati miran san i prijatan odmor, jer se nalazimo u manje prometnoj ulici u centru grada. Konak Mikan raspolaže sa pet komfornih soba, koje su prijatnog i prostranog enterijera, klimatizovane, a u svakoj sobi se nalazi kablovska televizija, wireless konekcija. Svaka soba ima svoje luksuzno opremljeno kupatilo. Recepcija Konaka Mikan nalazi se u prizemlju.

Naše ljubazno osoblje na recepciji, našim gostima je na raspolaganju od 24 časa dnevno.

Konak Mikan 011/30-34-333
www.konakmikan.com


Video

Vrste plaćanja

Kartice