Zatvori
RESTORAN VODENICA Riblji restorani Beograd translate.Član 20 godina

RESTORAN VODENICA

Riblji restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 23:00
Utorak 12:00 - 23:00
Sreda 12:00 - 23:00
Četvrtak 12:00 - 23:00
Petak 12:00 - 23:00
Subota 12:00 - 23:00
Nedelja 12:00 - 23:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking

OBAVEZNO NAS POSETITE I UŽIVAJTE U NAJRAZLIČITIJIM I NAJUKUSNIJIM SPECIJALITETIMA KOJE SPREMAMO SAMO ZA VAS.

Prvi splav restoran u starom Beogradu usidren na ušću reke Save u Dunav, ispod Kalemegdanske tvrđave, u neposrednoj blizini Nebojša kule i na samo 200 m, vazdušnom linijom, od spomenika ''Pobednik".

Ime ribljeg restorana ''VODENICA" je nastalo zbog autentičnog i toplog enterijera, od starih hrastovih greda, preuzetog iz više od 370 godina stare srpske vodenice.

Riblji restoran VODENICA sada podseća da se na ovom mestu, u XV veku u doba vladavine despota Stefana Lazarevića, nalazila ''vodena varoš". Vodena varoš je u sebi imala riblju pijacu, male zanatske radnje i vodenice.

Restoran Vodenica od 1988. godine svojim orginalnim specijalitetima od rečne i morske ribe, prijatnim ambijentom i kvalitetnom uslugom pričinjava vrhunsko hedonističko zadovoljstvo Beograđanima, mnogobrojnim stranim gostima kao i mnogim poznatim ličnostima.

Ambijent restorana VODENICA preuzet je iz preko 370 godina stare vodenice. Toplinu drvenog enterijera u zimskim uslovima upotpunjuje pucketanje vatre iz šporeta ''smederevca".

U letnjem periodu možete uživati u zalasku sunca ispod kišne zavese koja rashlađuje restoran sa krova ili u letnjoj bašti ispred restorana.


Vrste plaćanja

Kartice