Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GUINOT YBC

GUINOT YBC

Saloni lepote Beograd

Korisne informacije


www.guinot-yubc.co.rs

posetite naše dve prezentacije  PAYOT i DR RENAUD

 GUINOT YBC je mesto gde ćete dobiti vrhunsku negu lica i održavanje mladalačkog izgleda pomoću francuske profesionalne kozmetike i najnovijih dostignuća savremene anti-age medicine.

Od tretmana za biološku stimulaciju kože izdvajamo tretman  DERMAPEN APARATOM koji je na Sajmu estetske medicine u Las Vegasu dobio nagradu za najbolji profesionalni anti-age aparat u 2012.godini.  Namenjen je za uklanjanje bora, fleka i ožiljaka kao i za stimulaciju regenertivnih procesa u koži. Mikrotraume stimulišu oslobađanje prirodnih faktora rasta, migraciju i proliferaciju fibroblasta i stvaranje novih kolagenih i elastičnih vlakana. Na ovaj način se prirodnim putem stimulišu procesi regeneracije u koži.

Skin-booster terapija pomoću injektibilnog tropokolagena predstavlja inovativan način stimulacije aktivnosti fibroblasta i obnavljanje kolagenske potpore tkiva. Ujedno deluje i kao zaštitna barijera od slobodnih radikala koji se stvaraju tokom procesa starenja i oštećuju tkivo. Kliničke studije su dokazale da se ovim preparatima nadoknađuje tkivu kolagen koji mu sa godinama sve više nedostaje ali i da se snažno stimulišu ćelije da prave novu kolagensku mrežu. Rezultat: koža kojoj je vraćen mladalački izgled, jedrina i blistavost i povećana otpornost na faktore koji je oštećuju.

 Uz pomoć vrhunske francuske profesionalne GUINOT i našeg dugogodišnjeg iskustva možemo da tretiramo sva stanja i probleme na koži ali i da je redovno negujemo kako bi dugo bila sveža i mladalački lepa.

Među prvima smo uveli najnoviji GUINOT tretman HIDRADERMIJA- DUPLA JONIZACIJA koji je zamenio standardnu HIDRADERMIJU. U pitanju je tretman za dubinsko čišćenje, hidriranje i oksigenaciju kože lica. Sada smo u mogućnosti da još efikasnije tretiramo lice, posle samo jednog tretmana:

- nivo hidratacije je povećan do 52%
- dubina bora smanjena do 50%
- iritacije i crvenilo ublaženi do 20%
- koža bolje nahranjena do 76%.

Pravim izborom preparata ovaj tretman možemo prilagoditi svakom pojedinačnom klijentu i potrebama baš njegove kože bez obzira na pol i godine.

Za osobe kojima su potrebni intenzivniji anti-ageing tretmani GUINOT je kreirao HIDRADERMIJU LIFT- tretman koji uz pomoć struje i posebnih elektroda obezbeđuje limfnu drenažu i mišićnu stimulaciju lica i vrata a ujedno se u dublje slojeve kože ubacuju aktivne materije u jonskom obliku. Zavisno od potreba i želja klijenata tretman se može raditi pojedinačno ili u seriji.

BEAUTE NEUVE  je tretman na bazi blagih voćnih kiselina kojima se postiže trenutno osveženje lica ali i uklanjanje nesavršenosti i stimulacija regeneracije ćelija kože. Ako je potrebno rade se 3-4 tretmana u razmaku od nedelju dana. Ovaj tretman je pogodan i za mlađe osobe koje imaju probleme sa ožiljcima, aknama i preteranim lučenjem sebuma. Za starije osobe on se kombinuje sa drugim tretmanima kako bi se smanjila dubina i dužina bora.

LIFTOSOME je jedinstven tretman za učvršćivanje kože i definisanje jasne konture lica. Kombinacija regenerativnih i učvršćujućih aktivnih materija se ubacuje u duboke slojeve tkiva uz pomoć izuzetno ugodne termolift maske.

U salonu lepote GUINOT možemo Vam ponuditi i ELEKTROEPILACIJU – trajno uklanjanje dlačica sa najdelikatnijih zona brzo, efikasno i potpuno bezbedno.

Salon vodi dr med Jadranka Marković.

Foto

GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd
GUINOT YBC Saloni lepote Beograd