GUINOT YBC

Saloni lepote Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10z/108 Yu Business Centar ,Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/2141-459, 063/8506-802
E-mail: jmarkovic@sbb.rs
Sajt: www.guinot-yubc.co.rs

4.5/ 5stars

www.guinot-yubc.co.rs

posetite naše dve prezentacije  PAYOT i DR RENAUD

 GUINOT YBC je mesto gde ćete dobiti vrhunsku negu lica i održavanje mladalačkog izgleda pomoću francuske profesionalne kozmetike i najnovijih dostignuća savremene anti-age medicine.

Od tretmana za biološku stimulaciju kože izdvajamo tretman  DERMAPEN APARATOM koji je na Sajmu estetske medicine u Las Vegasu dobio nagradu za najbolji profesionalni anti-age aparat u 2012.godini.  Namenjen je za uklanjanje bora, fleka i ožiljaka kao i za stimulaciju regenertivnih procesa u koži. Mikrotraume stimulišu oslobađanje prirodnih faktora rasta, migraciju i proliferaciju fibroblasta i stvaranje novih kolagenih i elastičnih vlakana. Na ovaj način se prirodnim putem stimulišu procesi regeneracije u koži.

Skin-booster terapija pomoću injektibilnog tropokolagena predstavlja inovativan način stimulacije aktivnosti fibroblasta i obnavljanje kolagenske potpore tkiva. Ujedno deluje i kao zaštitna barijera od slobodnih radikala koji se stvaraju tokom procesa starenja i oštećuju tkivo. Kliničke studije su dokazale da se ovim preparatima nadoknađuje tkivu kolagen koji mu sa godinama sve više nedostaje ali i da se snažno stimulišu ćelije da prave novu kolagensku mrežu. Rezultat: koža kojoj je vraćen mladalački izgled, jedrina i blistavost i povećana otpornost na faktore koji je oštećuju.

 Uz pomoć vrhunske francuske profesionalne GUINOT i našeg dugogodišnjeg iskustva možemo da tretiramo sva stanja i probleme na koži ali i da je redovno negujemo kako bi dugo bila sveža i mladalački lepa.

Među prvima smo uveli najnoviji GUINOT tretman HIDRADERMIJA- DUPLA JONIZACIJA koji je zamenio standardnu HIDRADERMIJU. U pitanju je tretman za dubinsko čišćenje, hidriranje i oksigenaciju kože lica. Sada smo u mogućnosti da još efikasnije tretiramo lice, posle samo jednog tretmana:

- nivo hidratacije je povećan do 52%
- dubina bora smanjena do 50%
- iritacije i crvenilo ublaženi do 20%
- koža bolje nahranjena do 76%.

Pravim izborom preparata ovaj tretman možemo prilagoditi svakom pojedinačnom klijentu i potrebama baš njegove kože bez obzira na pol i godine.

Za osobe kojima su potrebni intenzivniji anti-ageing tretmani GUINOT je kreirao HIDRADERMIJU LIFT- tretman koji uz pomoć struje i posebnih elektroda obezbeđuje limfnu drenažu i mišićnu stimulaciju lica i vrata a ujedno se u dublje slojeve kože ubacuju aktivne materije u jonskom obliku. Zavisno od potreba i želja klijenata tretman se može raditi pojedinačno ili u seriji.

BEAUTE NEUVE  je tretman na bazi blagih voćnih kiselina kojima se postiže trenutno osveženje lica ali i uklanjanje nesavršenosti i stimulacija regeneracije ćelija kože. Ako je potrebno rade se 3-4 tretmana u razmaku od nedelju dana. Ovaj tretman je pogodan i za mlađe osobe koje imaju probleme sa ožiljcima, aknama i preteranim lučenjem sebuma. Za starije osobe on se kombinuje sa drugim tretmanima kako bi se smanjila dubina i dužina bora.

LIFTOSOME je jedinstven tretman za učvršćivanje kože i definisanje jasne konture lica. Kombinacija regenerativnih i učvršćujućih aktivnih materija se ubacuje u duboke slojeve tkiva uz pomoć izuzetno ugodne termolift maske.

U salonu lepote GUINOT možemo Vam ponuditi i ELEKTROEPILACIJU – trajno uklanjanje dlačica sa najdelikatnijih zona brzo, efikasno i potpuno bezbedno.

Salon vodi dr med Jadranka Marković.