Zatvori
SALON ZA ŠIŠANJE I NEGU PASA I MAČAKA GROOMINGLAND Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

SALON ZA ŠIŠANJE I NEGU PASA I MAČAKA GROOMINGLAND

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 19:00
Utorak 09:00 - 19:00
Sreda 09:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 19:00
Petak 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 18:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

NAŠEM SALONU JE POTREBAN GROOMER SA ISKUSTVOM. 
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE POZOVITE 066 555 77 55

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo salon za šišanje i negu pasa i mačaka GROOMINGLAND, smešten u samom srcu Vračara, odmah pored Hrama Svetog Save. Naš tim predstavljaju prvenstveno izuzetni ljubitelji pasa pa tek onda groomeri sa višegodišnjim iskustvom.

U našem salonu vaše kuce i mace dočekaće ljubazno i kvalifikovano osoblje, koje će se potruditi da ispuni svaku vašu želju, pri čemu se sa ljubimcima postupa na najbolji mogući način praćen sa mnogo ljubavi,pažnje i strpljenja.
Želim da napomenem da se kod nas ljubimci nipošto ne sediraju, vezuju niti fizički kažnjavaju.

Ceo ambijent je predodređen da se vaši kućni ljubimci tokom tretmana osećaju potpuno relaksirano tako da uvek rado svrate kad su u prolazu da nas pozdrave.

Usluge koje nudimo:
- šišanje ( komplet tretman obuhvata kupanje, feniranje, šišanje, izbrijavanje šapica, skraćivanje noktića, čišćenje ušiju, sređivanje intimne zone, prateća kozmetika )
- polutretman
- kupanje
- furminiranje
- antiparazitski tretman

I sa ponosom vam predstavljamo:
* ultrazvučno skidanje kamenca (nova, moderna i napredna tehnologija u stomatološkom čišćenju zuba koja koristi ultrazvučne vibracije u specijalnim instrumentima za uništavanje i uklanjanje zubnog kamenca koji predstavlja medijum za razvoj bakterija)

Na ovaj način smanjuje se mogućnost nastanka upale desni, paradontalne bolesti kod pasa, pojavu lošeg zadaha kao i bezbojnih i žutih zuba koji se u težim slučajevima mogu rasklimati i ispasti.

Prednost ovog sistema jeste ta što je sam proces čišćenja zuba potpuno bezbedan i bezbolan po Vašeg kućnog ljubimca, te se izbegava uvodjenje pasa u opštu anesteziju, a osim toga što je proces bezbedniji takođe je i povoljniji nego kod konvencionalnog uklanjanja zubnig kamenca.

Osoblje u našem salonu će se sa puno ljubavi pažnje i strpljenja potruditi da Vašem ljubimcu obezbedimo najbolji mogući tretman).

Tokom rada koristimo najkvalitetniju kozmetiku na tržištu tako da nam bez ikakve bojaznosti možete ukazati potpuno poverenje za koje ćemo se mi i više nego potruditi da ispunimo.

Naš princip rada zasniva se na zakazivanju termina u cilju kako bi mogli da vašim kućnim ljubimcima posvetimo apsolutno potpunu pažnju koju oni i zaslužuju, ništa ispod toga kod nas nije prihvatljivo.

Takođe svi ponosni ljubitelji kućnih ljubimaca koji su odlučili da obogate svoju porodicu za novog člana četvoronožnog najvernijeg prijatelja kod nas imaju posebnu pogodnost, tako da u našem salonu štenci do 6 meseci starosti imaju 50% popusta na kompletnu uslugu :)

Sa poštovanjem, vama na usluzi...

GroomingLand