Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
JAVA OTISAK

JAVA OTISAK

Štamparije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Studio "Java Design" je relativno skoro počeo sa radom u domenu profesionalne fotografije i grafičkog dizajna. Sam studio pripada firmi "Java otisak" D.O.O. koja sa velikim uspehom već dugo godina radi u domenu digitalne štampe velikih i malih formata, dizajna, ofset štampe i drugih usluga.

Osmislite unikatan dizajn za Vašu kompaniju ili brend uz "Java Design" studio. Uz kvalitetnu opremu i materijale, naše iskustvo i Vaše želje, sigurno ćemo doći do rešenja koje će Vas zadovoljiti u svakom pogledu, uz apsolutno poštovanje zadatih rokova.

Privlačan dizajn je jedan od važnih faktora za uspeh Vašeg proizvoda na tržištu, tako da nam je dobro poznato sa kolikom pažnjom mu se mora pristupiti u domenu grafičkog dizajna, u čemu nudimo kompletnu uslugu. Uzimamo u obzir kako Vašu zamisao i želje, tako i potrebe i želje Vaših klijenata da bismo Vaše ideje realizovali na najbolji mogući način.

Tim naših talentovanih i stručnih dizajnera za Vas dizajnira vizit karte, brošure, logotip, plakate, ambalažu, kataloge i još mnogo toga. Uz kvalitetna i originalna rešenja, pomoćićemo Vam da stvorite jedinstveni vizualni identitet za Vašu kompaniju.

Izreka kaže da slika govori više od hiljadu reči, i stoga je Važno da slike koje Vas predstavljaju budu kvalitetno odrađene. "Java Design" studio nudi Vam profesionalno fotografisanje proizvoda ili ljudi gde naši obučeni i iskusni fotografi koriste najsavremeniju opremu i aparate.

Fotografišemo i van studija brojne događaje poput nastupa firmi, sajmova i prezentacija.

Prepoznatljivi identitet za Vašu firmu već danas - Java Design Studio!

Foto

JAVA OTISAK Štamparije Beograd
JAVA OTISAK Štamparije Beograd
JAVA OTISAK Štamparije Beograd

Video