Zatvori
JAVA OTISAK DOO Štamparije Beograd translate.Član 10 godina

JAVA OTISAK DOO

Štamparije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Dostava Izlazak na teren

Žensko preduzetništvo Žensko preduzetništvo

Snežana Jovičić JAVA OTISAK DOO

Snežana Jovičić

1.Kako ste došli na ideju da pokrenete svoj biznis?
Nakon sticanja iskustva u svim segmentima štampe od završetka srednje grafičke škole pa sve do rada u štamparijama, odlučila sam da otvorim svoju štampariju kako bih nastavila sa svojim profesionalnim razvojem. Želela sam da unapredim svoje veštine kroz implementaciju noviteta koje sam imala priliku da vidim i van granica naše zemlje.

2.Da li ste oduvek želeli da se bavite trenutnom delatnošću?
Još dok sam pohađala srednju grafičku školu, shvatila sam da želim da se isključivo posvetim ovom poslu, jer pruža širok spektar mogućnosti za kreativno izražavanje i profesionalni rast.

3. Čime se ponosite u svom poslovanju?
Ponosna sam na činjenicu da sam uspela da iz male radnje od 33m2, sa jednim računarom i digitalnom mašinom, za samo 12 godina proširim svoj biznis na prostor od 350m2 sa mnogo više opreme i zaposlim stručne kandidate koji pružaju vrhunsku uslugu našim klijentima.

4.Koja je tajna Vašeg uspeha?
Želja, upornost i bogato iskustvo.

5. Koliko je Vaša okolina imala razumevanja i ko Vam je najveća podrška?
Najveću podršku sam dobila od svoje porodice, dok sam se na komentare okoline manje osvrtala, jer su bili raznoliki. Mlađi sin se kasnije uključio u dalji razvoj firme, što je dodatno ojačalo našu osnovu.

6.Koja rečenica je Vaša vodilja?
Moto mog poslovanja je "Osmisli, organizuj, deluj", uz rečenicu vodilju "Radim posao koji poznajem i trudim se da ga radim najbolje".

7.Da li imate uzore koji su Vas motivisali ili motivišu za dalji rad?
Uzor su mi pretežno žene koje su svojim trudom, znanjem i iskustvom izgradile uspešne firme, među kojima su i neki od naših klijenata.

8.Čega ste morali da se odreknete?
Putovanja sa suprugom koji se bavi drugačijim poslom koji zahteva česta putovanja van zemlje. Iako sam imala priliku da mu se pridružim, poslovne obaveze su mi to onemogućile.

9.Šta Vas je motivisalo i kako ste se suočavali sa lošim vremenima?
Vera u Boga, vera u sebe, podrška porodice i pomoć iskusnih saradnika su me motivisali da nastavim napred i u najtežim trenucima.

10.Zašto je bolje da žena bude preduzetnica nego da bude zaposlena u nekoj firmi?
Kada dostignete vrhunac u karijeri u firmi gde ste zaposleni, a nemate više prostora za dalji napredak, otvaranje sopstvenog biznisa pruža vam mogućnost da nastavite da ostvarujete svoje ideje i snove.

11.Kako biste posavetovali nove preduzetnice ili mlađe sebe?
Ne odustajte od svojih ciljeva ni u najtežim trenucima. Iskoristite periode manje aktivnosti u poslu da napravite nove strategije i planove za budućnost.

12.Na skali od 1-10 koliko je izazovno biti žena preduzetnica u Srbiji?
9

13.Koliko su česte nepristojne ponude kada ste žena u svetu biznisa?
U mom poslovnom okruženju takve ponude su retke.

14.Gde tačno vidite sebe za 5 godina?
Vidim sebe kao savetnicu, nakon što bi moj sin preuzeo ulogu rukovodioca u našoj velikoj i uspešnoj štampariji.

Saznajte više

Višegodišnja tradicija uspešnog poslovanja, visok kvalitet štampe, brza i profesionalna usluga, kao i strogo poštovanje dogovorenih rokova, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Upotrebom najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, naš profesionalni tim grafičara je u mogućnosti da odgovori na sve zahteve klijenata u najkraćem roku.

Konstantno proširujemo ponudu, tražimo najatraktivnija nova rešenja kako biste u oglašavanju Vaše kompanije našli sve što Vam je potrebno. Ako niste pronašli proizvod koji vas zanima, kontaktirajte nas. Realizujemo i pojedinačne porudžbine.

Foto


Video