Zatvori
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PESONI DENT Stomatološke ordinacije Beograd

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PESONI DENT

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 20:00
Utorak 12:00 - 20:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 12:00 - 20:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 52, 53, 56, 68, 71

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PESONIDENT

- estetska stomatologija
- zubna protetika
- dečija stomatologija
- paradontologija
- ortodoncija
- implantologija

Estetska stomatologija - je uobičajena praksa u našoj ordinaciji.

Prilikom saniranja oštećenja nastalih karijesom koristimo kvalitetne materijale proizvedene u Švajcarskoj. Posle uklanjanja karijesa ovim materijalima popunjavamo defekt i postižemo prirodni izgled zuba.

Ako je oštećenje veće zub se nadoknađuje keramičkom krunicom, pri čemu se trudimo da se bojom i oblikom uklopi u zubni niz. Nedostatak više zuba nadoknađuje se mostovima ili protezama.

Kod nas možete uraditi i izbeljivanje zuba, kada se određenim supstancama za par nijansi posvetljava prirodna boja vaših zuba.

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline

Starenje lica počinje već u 20-tim godinama i napreduje tokom života zbog fizioloških promena kože i potkožnog tkiva. Starenje je najuočljivije na licu i vratu i vidimo ga kao nastanak bora i atrofiju kože. Razlog tome je smanjeno stvaranje hijalurona u organizmu koji je pored kolagena zadužen za vezivanje vode i održavanje mladolikog izgleda.

Primenom dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline dobijamo podmlađeno voluminizirano i osveženo lice.

Ovo je nehirurška tehnika koja daje postojane rezultate uz istovremeno zadržavanje osobenosti lica i prirodnog izgleda. Namenjena je korekciji statičkih i dinamičkih bora, kao i revitalizaciji kože tako da se dobija mladalački izgled i svežina. Koristi se i za povećanje volumena usana.

Ovom metodom se nadoknađuje hijaluronska kiselina, koju organizam tokom života smanjeno produkuje, a ona doprinosi elastičnosti naše kože.

Filer se ubrizgava u anesteziranu kožu kroz tanku iglu i sledi kratkotrajna masaža. HA vezuje za sebe vodu i integriše se sa kolagenom vraćajući licu mladolik i svež izgled.

Hijaluronski fileri

Hijaluron je prirodna supstanca koja se nalazi u našem organizmu. Sa godinama organizam ga proizvodi sve manje i to se na našoj koži vidi kao nastanak bora.

Hijaluronskim filerima dodajemo hijaluron našoj koži i tako smanjujemo bore na licu.