Zatvori
MANUFRAKTURA (EX MODNI SALON JASMINA) Venčanice Beograd translate.Član 10 godina

MANUFRAKTURA (EX MODNI SALON JASMINA)

Venčanice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Izlazak na teren

Modni salon Manufraktura ima dosta godina iskustva, koje datiraju iz 1982. godine. Salon je osnovan prvo u Užicu pod nazivom „Modni Salon Jasmina“, koji je vodila Radmila Smiljanić sa ćerkom Jasminom.

Jasmina, sada glavni krojač i modni dizajner, se školovala u Parizu u stručnoj visokoj školi za krojača: „Academi Internasional de coupe d'Paris“. 1992. godine smo se preselili u Beograd, gde smo 14 godina imali salon u Sava Centru i malu krojačku radnju u Maksima Gorkog 18, koja je i dalje na istom mestu.

Vremenom, lokal se proširio, kao i usluge našeg rada. Kroz istoriju rada imali smo priliku da gostujemo na TVu (RTS, Studio B, emisija „Ljubav i Moda“) i održimo mnoge revije u Kristalnoj Sali u Hajatu i drugim mestima. 2014. godine formiramo se pod sadašnjim nazivom „Manufraktura“. Firmu otvara Katarina Zlatić, ćerka Jasmine Zlatić, koja je najpre zadužena za oslikavanje tekstila.

Usluge za dame koje možete dobiti su:

-Šivenje ženiskih haljina po meri ( vršimo izradu maturskih, novogodišnjih, rođendanskih, koktel i ostalih svečanih haljina po vašoj meri)
-Izrada unikatnih modela
-Šivenje sakoa po meri
-Šivenje pantalona po meri
-Šivenje venčanica po meri

Od samog početka rada Manufraktura se dodatno specijalizovala za izradu venčanica. Tu smo da vam pomognemo da ostvarite svoje snove i što više ulepšamo Vaš poseban dan.

Usluge za gospodu koje možete dobiti su:

Za svu uglađenu gospodu nudimo odela po meri. Krojimo vaše ideje i realizujemo idealnu kombinaciju sakoa i pantalona, koji će da Vam stoje baš onako kako ste zamislili.

-Vršimo prepravke od našeg ili od donetog materijala

-Obrađujemo sve vrste tekstila

Pored toga u šijemo sve vezano i za kućnu galanteriju:

-Šivenje zavese
-Šivenje draperije
-Šivenje jastučića
-Šivenje navlake za stolice
-Šivenje prekrivača

Bavimo se i izradom ručnih šablona: za dizajnere i sve zainteresovane koji žele da budu drugačiji od ostalih.Radimo i ručno oslikavanje: svile, kao i tamnog i svetlog tekstila po želji. Naš cilj je da olakšamo izradu i obezbedimo dobar krajnji izgled.

Usluga šivenja za dizajnere.

Modni studio Manufraktura (ex salon Jasmina), Vračar, Beograd.

Foto