Zatvori
VA VET PRINCESS Veterinarske ordinacije, veterinari Beograd

VA VET PRINCESS

Veterinarske ordinacije, veterinari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja 08:00 - 16:00

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 32e, 35, 37, 43, 58, 79, 95, E6
  • Tramvaj: 2, 5, 10

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Izlazak na teren

Dežurni veterinar 00-24 - 063/411-523
Veterinarska ambulanta,veterinarska apoteka i pet shop.

Privatna veterinarska ambulanta VA Vet Princess osnovana je decembra 2007 godine. Od 2019 prelazi u VA Vet Princess doo
Nalazimo se u Bulevaru Despota Stefana 61 u centru Beograda.

Ambulanta ima čekaonicu, prijemnu ordinaciju, hirurški blok i stacionar sa mogućnošću postoperativnog oporavka, laser sobu ( laser terapija I laserska hirurgija ), RTG, UZ, svoju labaratoriju,gastroendoskopiju ( gastroendoskopski pregledi i zahvati ) ,blok za intenzivnu negu uz inkubator najnovije generacije kao I hiperbaricnu komoru.

Sva oprema je nova I najsavremenije generacije.

Osnivač, direktor i glavni doktor je Galja Isajev, dr vet. Med. Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Pored Dr Isajev ,u ambulati su zaposlena Jos 2 veterinara I 2 veterinarska asistenta.
Fakultet vet.medicine završila je 2001.godine u Beogradu. Za vreme studija aktivno je volontirala na katedri za porodiljstvo i veštačko osemenjavanje u Beogradu kod Dr Vlade Magasa.
U ambulanti možete odraditi internisticki pregled ,kompletan kardioloski pregled ,kompletnu laboratoriju, ultrazvuk, RTG,endoskopski pregled, stomatoloske usluge ,dermatoloske preglede ,osnovne oftalmoloske preglede, hirurgija u lokalnoj I opstoj inhalacionoj anesteziji ( mekih tkiva kao I ortopedija) .Postavljena će Vam biti pravilna dijagnoza, pruženi adekvatni tretmani i terapije kao i sve vrste hirurških intervencija.

Kako su Vaši ljubimci ujedno i članovi Vaših porodica, kao i nama naši, svesni smo emocija i stresa koju donosi svima svaka promena kod njih.
Iz tog razloga 24/7 smo Vam na raspolaganju kako bi mogli sa njima samo da bezbrižno uživate. 

Specijalnosti:
Posebna edukacija i praksa iz oblasti dijagnostike , terapije I hirurgije oboljenja brahicefaličnih pasa ( hirurgija respiratornih puteva I plasticna hirurgija istih ) .
Dvadesetogodišnji rad, edukacija i upućenost u problematiku pojave i kretanja oboljenja kod napuštenih životinja kao i životinja u azilima, problematike i kretanje zaraza na terenu koja ugrožavaju vlasničke pse i mačke, njihova preventiva ili adekvatni tretmani, omogućavaju Vam kompletnu pravovremenu zaštitu i miran, bezbrižan život Vašeg ljubimca.


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi