MY SELECTION

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Dr Ivana Ribara 148, Novi Beograd
Beograd Telefon: 069/130-1907, 063/130-1907
E-mail: jecaipile@gmail.com

4/ 5stars

Frizerski salon My Selection svim osobama nudi kompletne frizerske usluge, ali i ekskluzivne tretmane za negu i oporavak kose uz upotrebu najkvalitetnije Professional kozmetike. Nalazimo se u blokovima u ulici Dr Ivana Ribara 148 na Novom Beogradu. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo nezi kose, zbog čega smo se odlučili da koristimo isključivo profesionalnu kozmetiku koja postiže maksimalne rezultate i čini Vašu kosu zdravom i lepom.

Kako bi Vaša kosa uvek bila lepa i negovana, My Selection frizerski salon nudi Vam sledeće usluge:

- šišanje
- feniranje
- pramenovi
- olaplex
- sve tehnike nijansiranja
- farbanje
- svečane frizure
- glamurozne frizure

NOVO NOVO NOVO OLAPLEX U BEOGRADU.

Gledate inovativni hemijski preparat koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama Vaše kose. A sastojak je samo jedan! Sve je započelo pronalaskom dva vodeća svetska stručnjaka u području hemijskih materijala koji nikad do sad nisu radili na proizvodima za negu kose.

Ova tehnologija predstavlja veliki napredak u polju rada sa kosom-frizerma omogućava da slobodnije i bez bojazni  ulaze u promene boje ili teksture kose, a klijentima ostavlja mogućnost da im kosa bude kvalitetna čak i kada često menjaju izgled frizure, kao i da ostećenu kosu oporave.

Farbanje kose uz olaplex: Kako je boja na kosi postojanija ako je kosa zdravija, tako dodavanjem olaplex-a postižemo da boja duže traje, a veća količina pigmenta u kosi daje dubinu boje i sjaj. Farbanje kose uz olaplex: Farbanje kose u plavo i farbanje koje za cilj ima pokrivanje sedih je agresivnije od uobičajenog i na duži period ima za rezultat slabiju i kosu lošijeg kvaliteta.

Pramenovi na kosi uz olaplex: Olaplex menja ovu situaciju u korist klijenata ali i frizera. Dodavanjem olaplex-a u posvetljivač neutrliše se veliki deo oštećenja koji bi  inače nastao, pri čemu se ne gubi efekat posvetljenja. Ovo znači da su kose sa olaplex pramenovima  daleko kvalitetnije, da  samim tim i tonovi boje kojima su pramenovi preliveni duže traju (jer zdravija kosa duže zadržava pigmente), kose sa pramenovima su sjajne i mekše, a frizeri ne moraju više da strahuju ako im posvetljivač ostane u folijama nekoliko minuta duže.

Bilo da želite klasičnu ili modernu frizuru, naš tim frizera sa višegodišnjim iskustvom ponudiće Vam maštovite i inventive frizure koje su u potpunosti u skladu sa oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose. Pored osnovnih usluga šišanja i feniranja, u našem salonu nudimo Vam izradu svečanih i glamuroznih frizura, za sve prilike.

Ukoliko želite da unesete sjaj sunca u Vašu kosu, naš profesionalni tim frizera preporučuje Vam farbanje sa farbama za kosu visokog kvaliteta, kao i najnovije tehnike kolorizacije kose. Nase farbe visokog kvaliteta predstavljaju pravu revoluciju kada je reč o bojenju kose, pružajući vrhunsku negu kosi, bez mirisa i amonijaka.

Radno vreme:
- ponedeljak – petak od 09-20h
- subota od 10-17h
- nedelja od 11-16h

My Selection frizerski salon, Dr Ivana Ribara 148, Beograd

FACEBOOK