Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Frizerski saloni Beograd

Želite novu frizuru? Možda šišanje, farbanje, ili Vas interesuje samo cena feniranja? Ovde se nalaze frizerski saloni u Beogradu sa kompletnim ponudama, fotografijama, cenama i opisom usluga, kontakt telefonima, kao i informacijama o radnom vremenu.

FAQ

Mogu li da uvedem psa u pet shop prodavnice?

Mnoge pet shop prodavnice jesu pet-friendly ali je uvek najbolje informisati se o tome unapred ili pitati prodavca.

Da li kao žena mogu otići kod muškog frizera ili obrnuto?

Svaki frizer koji je prošao obuku za svoju profesiju poseduje znanje potrebno da pruži osnovne tretmane šišanja i muškarcima i ženama. Međutim, frizeri koji se specijalizuju za rad sa muškim ili ženskim klijentima često imaju mnogo više iskustva u radu sa tom klijentelom i možda ćete imati bolje rezultate ako posetite unisex frizerski salon ili salon koji pruža usluge vašem polu.

Koje usluge pored šišanja mogu dobiti u frizerskom salonu?

Mnogi frizerski saloni nude dodatne kozmetičke usluge pored šišanja poput depilacije, manikira, kozmetičkih tretmana i slično. Preporučuje se da pogledate njihovu internet prezentaciju na našem portalu ili se raspitate o njihovim uslugama prilikom zakazivanja.

Mogu li doneti svoje preparate za kosu u salon da ih frizer koristi tokom tretmana?

Neki frizeri i stilisti dopuštaju ovu praksu, osobito ako je u pitanju farbanje kose onda se od klijenta ponekad traži da odabere ili donese farbu koju želi, ali o svemu je uvek najbolje raspitati se prilikom zakazivanja.

Moram li zakazati dolazak kod frizera?

U najvećem broju slučajeva zakazivanje je obavezno, a čak i kada nije verovatno je poželjno jer na taj način štedite sebi vreme čekanja u salonu dok se ne otvori termin.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere