AUTHENTIC BELGRADE CENTRE HOSTEL

Hosteli Beograd

Adresa: Kolarčeva 5/22, Stari grad
Beograd Telefon: 011/4088-077, 061/5775-000
E-mail: reception@authenticbelgradecentrehostel.rs
Sajt: www.authenticbelgradecentrehostel.rs

4.5/ 5stars

Authentic Belgrade Centre Hostel se nalazi u samom centru Beograda, na 100 metara od trga Republike, u zgradi koja datira od 1922 i koja je pod zaštitom države.

Iako se nalazi u samom jezgru centra grada, Authentic Belgrade Centre Hostel osigurava potpuni mir svojim gostima, s obzirom da su prozori soba okrenuti ka zadnjem dvorištu, daleko od buke ulice.

Hostel nudi 5 soba opremljenih klima uređajem:

- jedan privatni apartman sa privatnim kupatilom, mini kuhinjom, LED televizorom 46” i mini barom. Na raspolaganju je takođe ketler sa kafom i čajem.

- dve dvokrevetne sobe povezane moderno opremljenim kupatilom. Jedna soba ima bračni krevet, dok druga soba je opremljena sa dva odvojena kreveta. Kupatilo je između soba, tako da gosti ne moraju izlaziti iz soba da bi ušli u kupatilo. Ove dve sobe se mogu koristiti zajedno kao “porodična soba” sa privatnim kupatilom. Obe sobe imaju LED televizor, mini bar, ketler, kafu i čaj.

- jedna dvokrevetna soba sa krevetima na sprat sa zajedničkim kupatilom u hodniku. Soba ima prostor za sedenje, mini bar, ketler, kafu i čaj.

- jedna četvorokrevetna spavaonica sa zajedničkim kupatilom u hodniku.

Sobe su opremljene ručno rađenim nameštajem od drveta i kovanog gvožđa. Naši dušeci sadrže HR i memorijsku penu za maksimalno uživanje tokom sna.

Naši gosti su osigurani preko Wiener Stadtische u slučaju nezgode u hostelu ili van hostela, sa sledećim ishodima : povreda, trajni invaliditet, smrt.

Na dolasku u naš hostel, svaki gost dobija piće dobrodošlice, tursku kafu ili rakiju.

Nudimo bogat srpski doručak koji nije uključen u cene soba, a naša dobro opremljena kuhinja je na raspolaganju gostima koji žele sebi nešto skuvati.

Naše osoblje govori srpski, engleski, francuski i rumunski.