AUTHENTIC BELGRADE CENTRE HOSTEL

Hosteli Beograd

Adresa: Kolarčeva 5/22, Stari grad
Beograd Telefon: 064/37-555-38
E-mail: reception@authenticbelgradecentrehostel.rs
Sajt: www.authenticbelgradecentrehostel.rs

4.5/ 5stars

Authentic Belgrade Centre Hostel se nalazi u samom centru Beograda, na 100 metara od Trga Republike, u zgradi koja datira od 1922. i koja je pod zaštitom države.

Iako se nalazi u samom jezgru centra grada, Authentic Belgrade Centre Hostel osigurava potpuni mir svojim gostima, s obzirom da su prozori soba okrenuti ka zadnjem dvorištu, daleko od buke ulice.

Hostel nudi 5 soba opremljenih klima uređajem:

- jedan privatni apartman sa bračnim krevetom, privatnim kupatilom u sobi, mini kuhinjom, LED televizorom 46”, mini barom i frižiderom. Na raspolaganju je ketler sa kafom i čajem.

- jedna dvokrevetna soba sa bračnim krevetom, privatnim kupatilom u sobi, LED televizorom 40”, minibarom. Na raspolaganju je takođe ketler sa kafom i čajem.

- jedna dvokrevetna soba sa dva odvojena kreveta, LED televizorom 37” i zajedničkim kupatilom u hodniku. Na raspolaganju je takođe ketler sa kafom i čajem.

- jedna dvokrevetna soba sa krevetima na sprat sa zajedničkim kupatilom u hodniku. Soba ima prostor za sedenje, mini bar, ketler, kafu i čaj.

- jedna četvorokrevetna privatna soba sa zajedničkim kupatilom u hodniku. Soba ima prostor za sedenje, mini bar, ketler, kafu i čaj.

Sobe su opremljene ručno rađenim nameštajem od drveta i kovanog gvožđa. Naši dušeci sadrže HR i memorijsku penu za maksimalno uživanje tokom sna.

Nudimo bogat doručak koji nije uključen u cene soba, a naša dobro opremljena kuhinja je na raspolaganju gostima koji žele sebi nešto skuvati.

U ponudi hostela se takođe nalazi luks apartman koji može primiti do osam osoba, sa tri spavaćih soba i dva kupatila. Apartman se nalazi na istoj adresi, u ulici Kolarčeva 5, na petom spratu.

Naše osoblje govori srpski, engleski, francuski i rumunski.