ESTETIK SLIM STUDIO

Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinća 117/3, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3131-500, 069/616-884, 062/616-884
E-mail: estetikslimstudio@yahoo.com
Sajt: www.estetikslimstudio.co.rs

4.5/ 5stars

Pratite nas redovno na našoj facebook stranici kako bi prvi saznali za nova poklon iznenađenja!!!

**************************

JESENJI POPUST !
 
Iskoristite POPUST OD 20% na
ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA I HIDRATACIJU
RADIOTALASNI LIFTING LICA
 
Iskoristite POPUST OD 40% na
5 tretmana KAVITACIJE
5 tretmana RTL + 10 tretmana ELEKTROSTIMULACIJE MIŠIĆA

ESTETIK SLIM STUDIO je nastao kao rezultat dugogodišnjeg rada, edukacije i stalnog usavršavanja na polju kozmetologije i fizikalne medicine. Koristeći izuzetno kvalitetne kozmetičke preparate i najsavremeniju aparaturu za negu tela i lica, kojima postižemo brze i zavidne rezultate, zaslužili smo poverenje velikog broja zadovoljnih klijenata. U našem studiu su Vam na raspolaganju:

- KAVITACIJA  je bezbolna i neinvazivna metoda  bazirana na ultrazvuku, koja omogućava brzo, sigurno i efikasno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na stomaku, stražnjici, bedrima, bokovima, kolenima, nadlakticama, kako kod žena tako i kod muškaraca!

- LPG TRETMANI najsavremeniji, endermološki aparat, dokazan u borbi protiv celulita, opuštene kože i lokalizovanih masnih naslaga

- MEZOTERAPIJA podrazumeva vrlo efikasnu terapijsku procedure, kojom se u kožu i potkožno tkivo, malim iglama ubrizgavaju kokteli različitih supstanci (lipolitici, vitamini, oligoelementi), u zavisnosti od problema koji želimo da rešimo. Prednosti i primena dermarolera: eliminacija linija i bora, uklanjanje ožiljaka  od akni, eliminacija hiperpigmentacija, smanjenje proširenih pora, minimizacija strija, lifting kože, uklanjanje celulita.

- ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA Mišićna aktivnost podstiče se postavljanjem elektroda na problematične, ciljane delove tela, gde stvaraju specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su:uklanjanje masnoća, mršavljenje,uklanjanje celulita, rast tj. povećanje mišićne mase,relaksaciju, eliminaciju toksina itd.

- RADIOTALASNI LIFTING KOŽE Tretman radiotalasima je savremeni, nehiruški metod za zatezanje kože, redukciju celulita i masnih ćelija. 

- MIKRODERMOABRAZIJA  je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuma, koji ujedno vrše i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

- TRETMANI LICA klasičan, higijenski tretman i razni, biološki tretmani (ishrana, hidratacija, anti-age tretmani)

- GIPSANE BERMUDE

- MEGASUN SOLARIJUM (ČOKO LAMPE)- AKCIJA- 1 min – 25,00 din

- DEPILACIJA

- MANIKIR, PEDIKIR

- NADOGRADNJA I IZLIVANJE NOKTIJU

RADNO VREME: RADNIM DANIMA 9-21h, SUBOTOM 9-17h