DAUTA FRIZERSKO - KOZMETIČKI SALON

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Maršala Birjuzova 47a, Stari grad
Beograd Telefon: 061/1414-300, 060/0301-073
E-mail: dautovicjelena@gmail.com

4/ 5stars

Frizersko-kozmetički salon Dauta nalazi se u ulici Maršala Birjuzova 47a, u Beogradu. Težeći ka tome da Vam svojim radom omogućimo da apsolutno zablistate i probudite Vašu skrivenu lepotu, pripremili smo Vam na jednom mestu široku paletu frizersko-kozmetičkih usluga.

Želju za dostizanjem apsolutnog savršenstva po pitanju izgleda kože lica i tela, prati svakodnevni trud pripadnica lepšeg pola u kom želimo da im pomognemo, u veoma prijatnom ambijentu našeg salona za negu Vaše lepote. Kako je svaka žena jedinstvena kreacija prirode, tako i mi nastojimo da pronađemo individualni pristup buđenju boginje u svakoj od Vas.

Kod nas Vas očekuju:

1) Frizerske usluge

- šišanje
- feniranje
- pramenovi
- svečane frizure
- mini val

2) Manikir i pedikir

- OPI manikir i pedikir
- lakiranje noktiju
- gel tehnike:

* trajni frenč
* ojačavanje prirodnih noktiju
* nadogradnja noktiju
* izlivanje noktiju
* korekcija noktiju
* gel u boji

3) Depilacija

 

Kako bi Vaša frizura uvek izgledala idealno, čak i onda kada niste u mogućnosti da joj posvetite dovoljno vremena, naš stručni tim frizera će se pobrinuti da Vaša frizura uvek bude moderna i u skladu sa Vašim oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose. Svim damama koje imaju problem sa oštećenom i neposlušnom kosom, nudimo tretman za regeneraciju kose, kao i brazilsko feniranje keratinom.
Takođe, nudimo Vam mogućnost izrade svečanih frizura za sve prilike.

Frizersko-kozmeticki salon Dauta, Stari grad, Beograd.