Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SALON TRIFUNEL

SALON TRIFUNEL

Manikiri, pedikiri Beograd

Korisne informacije


Salon lepote Trifunel je salon sa najvećim iskustvom i postojanjem u Beogradu osnovan davne 1935. godine sa željom da svim damama pruži visokoprofesionalnu i kvalitetnu frizersko-kozmetičku uslugu koja će istaći njihovu prirodnu lepotu i jedinstvenost.

Pored široke palete usluga iz oblasti nege kose, noktiju i tela, ono što nas izdvaja od drugih je profesionalan rad i ljubaznost na visokom nivou, u cilju Vašeg što prijatnijeg boravka kod nas. U prijatnom ambijentu salona Trifunel koji se nalazi u blizini Kalemegdana i centra grada, možete uživati u pažljivo osmišljenim tretmana koji se izvode upotrebom kvalitetnih kozmetičkih preparata.

1) Frizerske usluge:

- Šišanje
- Feniranje (sve dužine)
- Farbanje (sve dužine)
- Sombre, Ombre, Balayage pramenovi
- Tretmani za oporavak kose
- Nadogradnja kose prirodnom dlakom
- Pletenice
- Svečane frizure

2) Kozmetičke usluge:

- Izlivanje, nadogradnja i korekcija noktiju na rukama i nogama
- Trajni frenč i gel lak
- Pedikir (estetski i medicinski)
- Depilacije (obrve, nausnice, pazuh, pola ruku, cele ruke, stomak, prepone, intimna, pola nogu, cele noge)
- Tretmani lica

Sa željom da Vaša kosa uvek bude lepa i negovana, naš stručni tim frizera nudi Vam klasične i moderne frizure, koje prate kolor trendovi sa raznim tehnikama nijansiranja pramenova i senčenja kose, kao i klasično bojenje.

Ukoliko niste zadovoljni dužinom Vaše kose nudimo usluge nadogradnje kose upotrebom prirodne dlake. Svim damama koje imaju problem sa suvom i oštećenom kosom, salon Trifunel preporučuje tretmane za negu i oporavak kose: arganov tretman, botox kose, dubinsko pranje kose, keratin, olaplex tretman. Ovi visokoefikasni tretmani vratiće život Vašoj kosi i učiniti da zasija novim sjajem.

Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom, izgledom i dužinom Vaših noktiju, izlivanje ili nadogradnja su pravo rešenje da obezbedite celokupan izgled kojim ćete biti zadovoljne u potpunosti! Ako ste srećnica koja ima prirodno lepe, zdrave i duge nokte, onda ih možete ojačati da bi Vam još dugo ostali takvi!

Depilacija toplim voskom, učiniće delove Vašeg tela baršunasto mekim i glatkim. Veoma pristupačne cene depilacije u našem salonu, Vaš su najbolji izbor za predstojeće hladne zimske dane.

Kontakt informacije:

Adresa: Kralja Petra 75
Mobilni: 064/ 18 70 427
Mobilni: 060/ 63 83 923
Telefon: 011/ 26 24 920

 

Radno vreme:
- Ponedeljak – Petak od 08 -19h
- Subota od 09- 15h

 

Foto

SALON TRIFUNEL Manikiri, pedikiri Beograd
SALON TRIFUNEL Manikiri, pedikiri Beograd
SALON TRIFUNEL Manikiri, pedikiri Beograd